Sivut

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Lennokas mobile

Vähän värikkäämpää mobilea valkoisen tilalle.


Ystäväni lisääntyi tuossa hiljattain, valloittava mini-leidi on nyt jo 3 kuukautta. Heillä on semmoinen musiikkia soittava, ja linnun ääniä kiekuva ja ihmeellistä kohinaa pitävä keinutin, johon pikkuihminen on erittäin tykästynyt.

Vauvan ihailureissulla ystäväni valitteli, miten tylsä mobile kyseisessä keinussa on: "valkoisia lampaita! Eikös vauvat tykkää väreistä?!" Ja se kuuluisa idea lähti taas siitä, salaa kävin kyhäilemään värikkäämpää mobilea. Ensin toki kurkkasin, että lampaat saa helposti pois, ja tarvittaessa takaisin.


(joka on näemmä vieläkin Lankaideassa tarjouksessa, vink!)
Koukku: 2,5mm
Ohje: Omasta päästä, alempana muistiinpanotEnhän mie ole ainoa, kenen mielestä tuo pilvi näyttää kamelilta? Eli kamelipilvi. Mutta onhan noita pilviä kaiken muotoisia. Aivan sympaattinen kamelipilvi.


Mitään ohjetta miulla ei tosiaan ollut. Oli visio, joka kyllä aika hyvin toteutuikin. Useat jutut syntyy tekniikalla: Koukku käteen ja katotaan mitä tapahtuu. Alkuvaiheessa suunnittelin kirjovani pienet silmät ja suun auringolle ja pilvelle, mutta se sitten jäi. Vieläkin vähän mietityttää, että olisiko pitänyt. Aika pienellä yrityksellä ja erehdyksellä syntyi näimä. Pallon alkuun yritin muutamaakin juttua, mutta yritykset eivät kerenneet paria kerrosta pitemmälle (eikä paperille) ennenkun hylkäsin suunnitelman.


On muuten kohtuullisen turhauttavaa, kun teet mielestäsi jotain melkoisen söpöä, mutta siulla ei riitä taidot saamaan siitä tarpeeksi ihanaa kuvaa!

Tässä mobilessa on "stoppareina" pienet puiset helmet. Helppo siis vaan nostaa paikoiltaan ja vaihtaa joko takaisin valkoisiin lampaisiin, tai jos keksin jotain uutta virkata. Ainakin tuntui olevan ystävä sen verran mielissään, että veikkaan etteivät lampaat pääse heti takaisin.

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti