Sivut

perjantai 7. heinäkuuta 2017

Pitsikaulakoru

 Virkattu pitsikaulakoru


Mie oon aika varma, että inspis tähän koruun tuli joltain, kelle en nyt muista credittiä antaa. Mutta jonkun aikaa pyörinyt jo mielessä pitsisen kaulakorun tekeminen ja ästähän tulisi vaikka pitskauluksetkin! Tällä kertaa jäi kuitenkin kaulakoruksi.


Pitsikaulakoru
Koukku: 2,5mm
Ohje: kaavakuva löytyi pinterestistä "crochet lace necklace"-haulla.

Pinterest on toki melko ongelmallinen tekijänoikeuksien takia, kun et voi aina tietää onko jonkun mallin kuva tarjoitettu jakoon vai ei. Tämäkin kuva oli vähintään suspekti. Mutta mie käytin silti, oon huono ihmnen, ruoskikaa!


Molemmilla puolilla on tommoset sinooperista ostetut "puristinsysteemit" (olkaa hyvä vaan näistä selkeistä termeistä) ja ketju on kierrätetty eurolla kirppikseltä ostetusta riipuksesta. Pihdeillä vaan pari lenkkiä auki ja menoksi.


 Mie pingotin tämän kahteen kertaan, mutta silti se on vähän vinkurallaan. Ja mie yritin ja yritin tehä siitä symmetristä. Mutta tarpeeksi lähelle!


Jestas mie kyllä tykkään virkatusta pitsistä. Ja tulee hassulla tavalla tosi pro olo, kun virkkaa pitsiä ja vielä kuvallisesta ohjeesta. Vaikka tuokin oli melkosen simppeli.

Enkä tiiä mihin mie tuon kärjen kerkesin jo sutata, mutta semmosta se on. 


Miun hovikuvaaja ei oo ollu maisemissa lähipäivinä, joten turvauduin taas ns. oman käden oikeuteen. Itsulien ottaminen keskellä kirkasta päivää nolottaa kyllä helposti, vaikka eihän siinä oikeesti mitään hirveen erikoista pitäs enää olla.

Antaa kameran räpsyä vaan!

-Tiina

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Miunkin ihan lemppareissa tuo "sinapin"keltainen nykyään

   Poista
 2. Tämä on niiin hieno! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Upea, täytyypä itsekin joskus kokeilla! 😊 Ihanan rento ja kiinnostava blogi sinulla, klikkaanpa itseni lukijaksi, etten hukkaa sua! 😊

  VastaaPoista