Sivut

perjantai 18. elokuuta 2017

Kukkakukkaro

Lisää pussukoita? Kyllä kiitos! 


Ah pussukat, nuo loistavat "mitähän pientä keksisin lahjaksi"-virkkaukset. Miun rakas ystävä kerran teki toisen mallisesta kuusikulmaisesta pussukan, ja siitä asti kytenyt asia mielessä. Ihan loistava idea nimittäin! Nyt tuli internetin ihmeellisessä maailmassa vastaan Mijo Crochet-blogin(?) Painted Flower Hexagon ja totesin, että sehän olisi tosi söpönen pussukkahommeleihin myös. Mijo Crochethan on eniten tuttu ihanasta Lost in time-huivin ohjeesta, joka on omallakin to-do listalla. Niitä on näkynyt paljon ja toinen toistaan ihanampia.


Kukkakukkaro
Lanka: Schachenmayr Catania
Koukku: 2,5mm

Sen verran muokkasin ohjetta, että tein viimoisen mustan ks-rivin jälkeen toisen vastaavan.


Mie tein molemmista puolista eri väriset. Tai siis saman väriset, mutta eri järjestyksessä. Tulee kyllä syksy mieleen näistä väreistä, jaiks. En haluais kyllä ihan vielä syksyä, vaikka syksyssä on paljon asioita mistä tykkään. Etenkin ruskan värit. Mutta silti en oikein ensin näihin väreihin lämmennyt, mutta ehkä näistä kuitenkin tulee myös ns. miun värit! Selkeetä. Tykkään, mutta en tykkää, mutta tykkään. Nyt siis ostin tätä lahjaa varten nuo catania-kerät.


Ensin ompelin vetoketjun kahdelle hexagonin sivulle, ja molemmille puolille. Sitten ompelin hexagonit toisiinsa. En vuorittanut tätä, eikä oikein tuntunut sitä kaipaavan. Toki jos teen vielä, niin yksi mikä miulta puuttuu on silmukkamerkeille tmv. pussukka - siihen tarvisi kyllä vuorin.


Toivottavasti pikkuruisen lahjan saaja tykkää!

-Tiina

3 kommenttia:

 1. Ihanat värit ja kuvio! Voi että kun mun to do-lista on niiiin loputtoman pitkä... :/

  VastaaPoista
 2. Ihan tosi söpö pussukka! (: Ja kauniit syksyiset värit.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana pussukka!
  Voisin melkeinpä nähdä itseni opettelemassa virkkaamista jo vain siksi, että saisin tehtyä itsellenikin tämmöisen söpön pussukan, kummityttöä unohtamatta. Kuvio kaunis ja väreissä sitä jotakin

  VastaaPoista