Sivut

torstai 19. syyskuuta 2019

Mount Pleasant - paita


Miun mielestä paitojen neulominen on jotenkin erityistä. Tai siis erityisen hienoa, että saa sellaisen neulottua. Johtunee siitä, että ei ole ihan yksi tai kaksi paitaprojektia, jota oon jättänyt elämäni aikana kesken. Mutta onhan näitä valmiitakin jo ainakin neljä! 


Mount PleasantOhje: Mount Pleasant - Megan Nodecker
Puikot: 3mm ja 3,5mm


Tuo maksullinen Mount Pleasant ohje on tosi kiva ja simppeli. Väitän, että tuun tekemään toisenkin joskus. Tätä neuloessa opin myös, että osaan lukea ja neuloa samaan aikaan.


Toinen mitä opin: ne mallitilkut kannattaa ihan oikeesti tehdä. Mie oisin hänestä vähän löysemmän halunnut, mutta pyh mitään tilkkuja! Eikä mitää muitakaan mittailuja. "Kyl se varmaan toi koko on" ja hommiin. Ehkä hintsusti liian tyköistuva, jonka takia sen kuvaamisessakin varmaan kesti. Tämähän valmistui jo heinäkuussa.


Oli vähän turhan nafti tai ei, on tämä miun mielestä silti tosi suloinen. Miulla on tuolla alla musta ohutolkaiminen mekko, joka on liian paljastava miun makuun ilman mitään sen päällä.


Tuossa kun kuvailtiin, niin totesin että tähänhän ois tarvinnut rekvisiittaa. Esimerkiksi kirjontatyön tai kirjan, jota ois voinut suorittaa todella luontevan ja eteerisen näköisenä. Heh. 


Piukea tai ei - ihana se on!

-Tiina 




1 kommentti: