Sivut

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Valitse puolesi - kauluri (kun joulupsykoosi kohtaa Star Wars fanituksen)


Miulla oli noin miljoona ideaa, mitä piti jouluksi neuloa/virkata. Oli paitaa, kassia, koristetta jne, mutta jotenkin ne vaan jäi. Tuli mm. koulu ja työharjottelu tielle. Jotain vähän etäisesti jouluteemaista haluisin kuitenkin tehdä. Myös Rogue Onen tulo teattereihin kirvoitti haluja Star Wars-teemaisia asioita kohtaan. Ja kun joulupsykoosi kohtaa Star Wars-fanituksen, niin syntyy punavalkoista kuolemantähteä ja TIE-fightereita.


Puikot: 5mm

Oli muuten miun ensimmäinen kerta onteloneuleen kimpussa. Muutama hetki meni, että pääsi kunnolla jyvälle asian kanssa. Muutama hetki meni siinäkin, että muistin mitä tuo hiivatin double knitting on suomeksi.. Mutta oikeesti: double knitting - onteloneule. Eihän tota voi mitenkään järkeillä!  


Halusin vähän muhkeamman kaulurin, niin vaihdoin lankaa paksumpaan ja puikkoja isompiin. Oon kyllä ihan tyytyväinen, mutta ehkä tuo kuviointi ei kuitenkaan pääse ihan niin oikeuksiinsa, kun jää niin paljon takin alle ruttuun. Mutta mie tiiän mitä siellä on! Ehkä se riittää.


Pari TIE-fighteria otti ilmeisesti vähän osumaa jo heti alkuunsa. Mutta koska jo tuossa kohtaa olin oppinut onteloneuleesta sen, että SITÄ ON TOSI ÄRSYTTÄVÄ PURKAA niin saivat virheet jäädä. Sovitaan vaan, että ne on jo olleet taistelussa. Ja virheet tuo luonnetta jne.


On siellä sitä valkoistakin alla. Tosiaan toisella puolella on vaan värit toisinpäin. Mutta eka kerta onteloneuleen kimpussa näkyy siinäkin, että tuo "nurja" puoli ei ole ihan niin esittelykelpoinen, kuin sen soisi olevan. Johtunee siitä, että miun nurjat silmukat ei oo niin "tasalaatusia", kuin oikeat.

Nuo upeat Darth Vader korvikset ovat muuten @3dkolehti käsialaa.


Ei mikään edustava kuva, mutta tämmönen se siis on kokonaisuudessaan. Toisella puolella death star ja toisella puolella TIE-fighteria ja X-wingiä. Hyvin muuten huomaa ettei riittänyt luonnonvaloa kuvaukseen. Talven ikäviä puolia.


Hyvää joulunodotusta! Enää pari päivää! Mie lähen kotikotiin nauttimaan äitin jouluhössötyksestä ja (hyväntahtoisesti) naureskelemaan miljoonalle tontulle, jotka äitin kotiin pesiytyy heti joulukuun alussa.

P.s. TAMPERE! Muutamassa kuvassakin vilahtavista lapasista toinen teki katoamistempun tänään. Jos oikean käden mustavalkoinen maatuskalapanen kävelee vastaan, niin ota kiinni.

-Tiina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti