Sivut

lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosi 2016 pakettiin (ja listalle)


Vuosi tekee taas loppuaan, ja parasta vuoden lopussahan on tietenkin kaikenlainen listaaminen. Vitti mie rakastan listoja! Kävin läpi tämän ensimmäisen blogivuoden postauksia, ja katsoin niistä viisi eniten vierailtua. Lisäsin myös oman top kolmoseni listan lopuille.


1. Selkeästi suosituin postaus tänä vuonna on ollut Vetoketjusta aloitettu pussukka - ohjeistus. Kyseessä on myös miun ensimmäinen ohjeen tynkänen. Tosi mukava on ollut huomata, että tätä on myös muutamat ihmiset käyttäneet ja saaneet hyvännäköistä lopputulosta aikaiseksi. 


2. Toisena listalla on pienimuotoista somesuosiota (parin päivän ajan sipsikaljavegaaneissa) nauttineen vihispussin innoittamana tehty Vihipussi - ohjeistus. Ihan on kyllä ollut näitäkin muuama nähdä tehtyinäkin.


3. Listan kolmas ei ole mikään käsityö, vaan pelkkää ihoni esittelyä. Käsityöt iholla-postauksessa vilauttelin kolme kässäaiheista tatuointiani. Kyseiset tatuoinnin näkee myös Et-lehden verkkosivuilla. Täytyy sanoa, että olin melko yllättynyt negatiiviset kommenttien vähyyteen.


4. Ohjeistus-linjalla jatketaan. Neljänneksi suosituin postaus tänä vuonna on ollut Marianne-penaali +ohje. Aloitin tänä syksynä alanvaihdos opinnot, ja koulun alku tarkoittaa kolmekymppisellekkin uutta penaalia. Tietenkin. 


5. Turvalonkeroiden ohjetta mukalemalla syntyneet Ystävälliset pikku pöpöt ylsivät listan sijalle viisi. Heh, ehkä se oli se upea bussimatkalla päiväkotiharjoitteluun keksitty käsienpesuloru, mikä sai ihmiset puolelleen.

Ja sitten oma top 3. En osaa kahden ensimmäisen välillä tehdä mitään tarkkaa pesäeroa, että kumpi tulee ensin, ja kumpi toisena. Kolmannelle sijallekkin olisi ollut tunkua, mutta symppispisteillä mentiin.


1. Ehdottomasti vuoden käytetyin käsityö on ollut elokuussa valmistunut Leolaukku. Pääsee myös tänään mukaan uuden vuoden viettoon. Oon aivan valtavan tyytyväinen siitä, millanen tuosta tuli noilla väreillä.


2. Aivan ehdottomia lemppareita myös Kettinkipussi joogamatolle. Värien suhteen mentiin kauas miun mukavuusalueelta, mutta tuli tosi kiva combo! Tulispa jo kesä ja puistojoogat, niin pääsis heiluttelemaan taas kassia olalla.


3. Omaan top kolmoseen mahtuivat myös mielestäni valtavan söpöt Sateenkaarilonkerot. Toivottavasti ovat jo jonkun vauvelin hyppysissä viettäneet tovin aikaa. Melkonen väkertäminenhän noissa oli, kun kahden rivin välein kropasta piti vaihtaa väriä, sekä joka lonkerolla. Oli kyllä väkertämisen väärti.

Hyvää uutta vuotta ja kiitos kaikille lukijoille ja etenkin kommentoijille! Ootte tehneet blogivuodesta mahtavan. Ensi vuonna lisää.


-Tiina

2 kommenttia:

  1. Nuo pöpöt saivat minut kyllä koukuttumaan blogiisi! Oikein ihanaa Uutta Vuotta 2017 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihana kuulla :) Ja mahtavaa alkanutta vuotta siullekkin

      Poista