Sivut

keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Yksinkertainen kirjailtu kirjanmerkki ja lupauksia uudelle vuodelle.


Mie listailin tuolla instagrammin puolella käsityöaiheisia lupauksia tälle vuodelle. Niiden lisäksi oon luvannut ittelleni rakastua taas salilla käymiseen melkein koko viime vuoden piinanneen motivaatiopulan jälkeen (koska sekä pää, että kroppa voi paremmin kun käyn treenaamassa), pitää kotini siistimpänä, rauhoittaa illat paremman unen toivossa, tehdä kaikki koulujutut määräaikaan mennessä ja lukea enemmän. En oo aikoihin lukenut oikein mitään. Toki ennen viime heinäkuuta ja uusien lasien hankintaa en oikein pystynytkään - korkeintaan sivu ja kirjaimet kävi hyppimään silmillä.


Sain siskoltani joululahjaksi Harry Potter And The Cursed Child-kirjan, eli ainoan Potterin joka miulta oli vielä lukematta. Tosin en kyllä oo ihan vakuuttunut Potteriksi kutsumisesta, koska ei oo ns. alkuperäissarjaa. Lukemista jaksottamaan tein nopeahkon ja yksinkertaisen kirjaillun kirjanmerkin. Nyt kyllä mietin, että josko on liiankin yksinkertainen. Olisikohan kaivannut pikkasen jotain muutakin rillien ja arven lisäksi?


Kangas on lakanakangasta, väliin kiinni silitettävää tukikangasta jämäkkyyttä tuomaan ja ylimääräisenä koristeena ebayn kautta tilattu deathly hallows-riipus roikkumassa satiininauhasta. Ompelujälki ei taaskaan ole ihan priima, ehkä yksi uudenvuoden lupaus pitäis olla opetella ompelemaan siistimmin!


Tuo listan ensimmäinen tuottaa nyt jo hankaluuksia. Sinooperin ovella oli isot ale-mainokset, ja hyvä etten joutunu silmiäni sulkemaan kun ohi kävelin. Ja Lankamaailman sähköpostin poistin varmuuden vuoksi lukematta. Ootko sie tehnyt käsityölupauksia tälle vuodelle? Ois kiva kuulla/nähdä. Muutama löytyykin jo tuon #käsityölupaukset2017 tagin takaa instagrammista.

-Tiina

4 kommenttia:

 1. Mä ihailin jo instan puolella tota kirjanmerkkiä, on kyllä hieno! :) Eikä mun mielestä välttist tarvitse muuta, kyllä fanit ainakin tunnistaa mistä on kyse. Ja mitä niihin lupauksiin tulee, niin mulla oli viime vuosi niin huono käsityövuosi et nyt yritän tehdä vähän enemmän ja löytää taas sen ilon. :) Ehkä myös ommella enemmän ja kokeilla kolmiohuivin neulomista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Eli onnea kässäilon löytämisprojektiin <3

   Poista
 2. Ajattelin yrittää saada pari kuukautta sitten aloittamani pipon valmiiksi ja ehkä myös ommella jotakin :) Vitsi mitena makea tuo kirjanmerkki on, haluan kanssa! :D Nyt vasta hokasin, että olet kanssa instassa joten heti menen stalkkailemaan ja seurailemaan sinua sielläkin ;) Oikein mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itekkin voisin tänä vuonna ommella enemmän

   Poista