Sivut

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Pieni projektipussukka, arvonnan muut palkinnot ja voittaja

Viime kuussa miun pieni blogi täytti kokonaisen vuoden. Eli onko tämä vielä vauva, vai jo taapero? Mie en näistä niin tiiä. Synttäreiden kunniaksi pidin arvonnan, johon tuli mukavasti osallisujia. Eiliseen iltaan asti annoin osallistumisaikaa ja perinteisen paperilappuja-hattuun-menetelmän avulla voittajaksi valikoitui nimimerkki radassknitter. Pistin hänelle jo illalla sähköpostia.

Iso kiitos kaikille ihanista kommenteista <3 Oon todella kiitollinen.


Ja tällainen paketti lähtee lähipäivinä voittajalle! Toivotaan, että posti tuo sen pikimmiten. Sekä todella toivon, että on mieluinen. Tarkoitus oli siksak-kehyspussukan lisäksi laittaa mukaan "vähän kaikkea". Päätin sitten myös tehdä pienen tarvikepaketin vetoketjusta aloitettuun pussukkaan. 


Projektipussukka
Kangas: Eurokangas
vuorikangasta en muista mistä on mukaan tarttunut
Koko: n. 24cm x 23 cm
Vetoketju: 30cm


Voittajalle: muistetaan sitten että tämä ompelu ei oo miun leipälaji. Mutta koko ajan jälki paranee. Maatuskakankaan ostin muistaakseni palttiarallaa vuosi sitten eurokankaasta. Vuorikangas on pyörinyt mukana vuosia. Ja itte tykkäsin paljon tuosta sinisestä/turkoosista vetoketjusta ruskeapohjaista maatuskakangasta vasten.


Näpräsin mukaan nopeita silmukkamerkkejä. Sekä avattavia, että pelkkiä rinkuloita. Nuo riipuskuviot on ebaysta tilattu, niitä saa myös mm. lankaideasta. Ainakin osaa noista. Oon myös tehny aiemmin noista kaikista itselleni korvakoruja. 


Palkintoon mukaan iskin myös handmade-tarroja, -nauhaa, ja puisia merkkejä. Näillähän voi merkkailla: kaikkea. 


...sekä miun ite päällystämiä heijastavia nappeja, sekä ebaysta ostettuja delfiini-, maatusta- ja lumihiutalenapeja. Mie rakastan noita maatuskanappeja. Toivottavasti myös saaja!


Ei ihan taitais nuo kaikki mahtua synttäripostauksen kuvassa rekvisiittana olleeseen yllärilaatikkoon.

Miltä vaikuttaa: kannattaako miun arvontoihin osallistua jatkossakin? 


-Tiina

3 kommenttia:

 1. Eikä mikä ihana aarrepläjäys! Just tuommoista sälää mun perfektionistinen järjestelyminä kammoaa ja sitten mun toinen persoona Sälämuija haalis onnenkyyneleet silmissä kimaltaen itselleen :D Osallistun vastakin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai saamari, naurahin ääneen tuolle Sälämuija-sivupersoonalle :D Tunnistin hänet vahvasti, toki miulla Sälämuija taitaa olla se hyvin vahvasti dominoivampi persoona

   Poista
  2. Haha, sellaista aaltoliikettä tekevät minussa. Ensin toinen raivosiivoaa ja järjestää kaiken konmari- henkisesti ihan vaan, että tämä toinen voisi sitten taas pilata feng shuin vuosiksi eteenpäin :D Ärsyttävintä on, että uskon tän organisoijan olevan lähempänä totuutta mutta Sälämuija tuo iloa enemmän ;)

   Poista