Sivut

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Bug Out-pussukka

Onko Doomsday Preppers terminä/ilmiönä/ohjelmana tuttu? Sarja tuli joskus jimiltä tai foxilta tai vastaavalta. Eli ihmisiä, ketkä ovat täysin vakuuttuneita maailmanlopun olevan nurkan takana ja varautuvat siihen parhaaksi näkemällään tavalla. Ja tavoilla, jotka saattaa katsojasta (miusta) vaikuttaa melko humoristisilta... Sarjasta opin myös termin "bug out bag", eli reppu johon heitetään kamaa muutaman päivän/viikon tarpeiksi, jos on aikaa vaan napata reppu mukaan ja poistua metsään.


 Ja mites tämä nyt liittyi mihinkään? Ihminen elämässäni puhui (korvatulpat unohtaessaan keikalle lähtiessä) siitä, että pitää kerätä helposti reppuun laitettava tarvikepakkaus, että on sitten kaikki tarpeellinen aina mukana. Kosteusvoiteesta korvatulppiin. Siitä sitten naureskeltiin, että semmonen pieni bug out bag.

Nämä kirjovirkkaukset menee miulla aina vaan vinoon. Tässä se näyttää tosin kivalta!

Bug out pouch
Ohje: omasta päästä
(musta ja vaaleanharmaa)
Koukku: 1,75mm
Koko: 21cm x 21cm
Langankulutus: 105g


Kyseisellä ihmisellä elämässäni oli syntymäpäivät tulossa keskustelun jälkeen, joten sain siitä mielestäni loistavan lahjaidean. Ensin meinasin kirjovirkata siihen "bug out bag", mutta totesin että sehän on vaan pussukka, eikä reppu. Ja niin syntyi bug out pouch. Virkkuri memo on kyllä tosi kätevä suunnitteluapu! 


Loput pussukasta saa herra täyttää itse. Spork oli tietenkin pakollinen lisätä pussukkaan, sopi liian hyvin teemaan.


-Tiina

6 kommenttia:

 1. Hauska idea ja tosi kivannäköinen. Teetkö kiinteitä silmukoita tai pylväitä? Kiinteillä on taipumus asettautua vinoon jos virkkaa molempiin silmukoihin. Jos otat vain takasilmukan niin silmukat asettautuvat aika hyvin päällekäin suoraan riviin. Pylväiden kanssa mun mielestä tulee aika suora rivi myös vaikka virkkaa normaalisti molempiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä on pylväillä, mutta aina onnistun senkin saamaan vähän vinoon. Ens kesän projektiksi selvittää, että mitä teen väärin :D

   Poista
  2. Et luultavasti tee mitään väärin. Tutkipa silmukkapintaa: silmukat, oli ne sitten kiinteitä tai pylväitä, eivät koskaan asetu ihan päällekkäin. Seuraava kerros on aina hieman enemmän oikealla kuin edellinen ja se johtuu silmukan rakenteesta. Tutki vaikkapa netissä kirjoituksianitoka, niin voit todeta tämän.
   Terv. Kässyope

   Poista
  3. Tarkoitus oli kirjoittaa: kirjovirkkauspintoja ☺️

   Poista
  4. Ja vielä: edestakaisin kerrokset virkkaamalla saa suorempaa, mutta pinnasta tulee erinäköistä. Kokeile ��

   Poista
  5. Joo, oon kokeillut edestakaisinkin :) Sillon menee tosiaan mukavan suoraan. Kiinteillä teen pyörönä paljon, ja esimerkiksi siksakithan onnistuukin paljon paremmin just ton vinouden takia <3

   Poista