Sivut

sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Sateenkaari-patalappuMiljoona projektia kesken, miljoona ideaa, mutta oikein mitään ei kiinnosta tehdä loppuun asti. Kuulostako tutulta? Osittain ainakin syytän kyllä koulustressiä tästä. Päivätkin on olleet melko harmaita, onneksi sentään valoa tulee koko ajan enemmän. Miun keittiössä on vakava patalappuvaje meneillään, ja miun päivissä värivaje. 


Koukku: 3mm

Samasta langasta virkattua sateenkaari-teemaahan miulla on ennestäänkin keittiössä lasinalusten muodossa. Oon turhan mielikuvitukseton värien yhdistelijä, mutta sateenkaari on onneksi aina toimiva.


Tämän patalapun pitäisi täyttää vähän tiukempiakin standardeja. Patalappu on kaksipuolinen ja sisällä on Nappikauppa punahilkasta ostettua grillihuopaa. Ei varmasti pala näpit! Toiselta puolelta patalappu on yksivärinen.


Hyvää runebergintorttupäivää! Tortut on tietenkin tehty Kamomillan konditorian ohjeella. Mmmmm..  Kirjoittaessa tätä tämän torttukauden torttu count on vasta 2. Okei, 2 ja puoli. Kohta kolme. Tulee olemaan enemmänkin.

Tiiätkö muuten sen tunteen, kun työ näyttää virkkuu näyttää paremmalta keskeneräisenä? Ja kertooko se jotain miun itsekeskeisyydestä, kun miun tekis mieli teettää tämä kuva isompana ja laittaa seinälle? Oon eilisen kuvan nappaamisen jälkeen tuijottanut tätä monen monta kertaa.


-Tiina

4 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs! Ja kyllä työt näyttää aika paljon paremmalta kerkeneräisinä. Tai ehkä se johtuu siitäm, että sillon niistä saa otettua tuollasia ihania kuvia... :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan iloinen patalappu ja tuollainen grillihuopa onkin hyvä idea 😊

    VastaaPoista
  3. Vörivajausta tulee talvella helposti, mutta näihän siitä pääsee, itse tekemällä :)

    VastaaPoista