Sivut

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Darth Vader kuulokekukkaro


...koska tietenkään pussukoita/kukkaroita ei ole ikinä liikaa!Jostain syystä isommat projektit tökkii nyt tällä hetkellä. Useita on kesken, mutta loppuun saattaminen siintää vaan kaukaisena horisontissa. Toki tässä on uutta harjoittelua ja muuta meneillään, että kyllä ne käsityötkin ajallaan varmasti valmistuu. Mutta pienillä projekteilla saa pidettyä intoa yllä. 

Oon myös reilu kuukaus sitten saanut itteni takas säännöllisesti salille, mikä on mahtavaa, mutta sekin syö vähän kässäaikaa.


Kyllästyin salinyssäkän pohjalla pyöriviin bluetooth kuulokkeisiin, ja siitä se ajatus sitten lähti. En tiiä paljon kyseiset kuulokkeet maksoi (sain ne siskolta joululahjaksi), mutta veikkaan ettei ihan kympin kuulokkeista ole kysymys, joten haluan ne myös pitää ehjänä ja kurissa ja järjestyksessä. 

Ehkä nolo tunnustus: Siis toi teknologia on miulle ihan noituutta. Joka kerta kun salille/lenkille lähtiessä isken noita kuulokkeita korvaan, niin mietin että miten ihmeessä se musiikki voi kännykästä tulla, kun siine ei ole mikään kiinni. Mie oon helposti hämmennettävissä.


Tuo ihana Darth Vader kangas, JOKA MUUTEN HOHTAA PIMEÄSSÄ (huomasin vahingossa), on eurokankaan palalaarilöytö. Oon marinoinut sitä kaapissani muutaman kuukauden. Miulla on sitä itseasiassa kaksikin eri pätkää, toisen löysin Tampereen keskustan myymälästä ja toisen Ideaparikin. Tää on taas näitä, että on liian upeeta kangasta, eikä sitä meinaa raaskia käyttää! Koska entä jos kuitenkin sittenkin joskus oiskin keksinyt parempaakin käyttöä sille. Miun pää on outo ja haluaa vaan hamstrata ja hillota asioita. Ajattelin sitten aloittaa pienen palasen käyttämisellä, vähän pistää varpaita veteen ja totutella.

Vapaalla kädellä, kuten varmasti hyvin huomaa, kirjoin Darth Vaderille vielä kuulokkeetkin päähän. Pussukka on kahdella nepparilla kiinni. Joku tovi sitten hommasin Prymin nepparipihdit, ja tekis mieli laittaa neppareita kaikkeen. Laitoin myös käytöstä poistetusta kengännauhasta pienen lenksun pussukkaan, jos haluan salikassin sijaan sitä roikottaa vaikka eteisessä, josta kuulokkeet on helppo napata lenkille mukaan. Oikaisin, enkä vuorittanut pussukkaa. Siinä on pelkästään kiinnisilitettävä tukikangas.


Kuten kuvasta ehkä saa osviittaa, hamstraan myös miun salinyssäkkään asioita. Siellä nyssäkän sisällä on vielä muutama muukin tärkeä, tai vähemmän tärkeä hommeli. Miun salisälässä on huomattavissa kaks selkeetä teemaa: Star Wars ja Secret Society of Vegans. Ja älkää antako tuon pallon iloisen apinanaaman hämätä, se on hyvin hyvin hyvin ikävä vehje..

Piti päästä toki heti lauantai-illan ratoksi Poltteelle kuvaamaan oikeessa ympäristössä.

Oon kyllä enemmän kun tyytyväinen, että oon saanu itteni takas salille säännöllisesti. Kyllä voi tämä täti noin sata miljoonaa prosenttia paremmin. Etenkin, kun yritän olla ajattelematta sitä miten paljon kunto on huonontunut, vaan mieluummin sitä miten nopeasti sen kasvun taas huomaa!

-Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti