Sivut

sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Lanka-aiheiset heijastavat rintanapit

Mie oon enemmän sitä "mielummin överit, kuin vajarit"-koulukuntaa etenkin mitä heijastimiin tulee. Kyllä aina löytyy joku paikka, mihin niitä laittaa lisää.  Oon ennenkin tehtaillut heijastimia, mutta söpöjä myös tulee, kun yhdistää vajaavaiset piirrustustaidot, heijastinkankaan ja päällystettävät napit.


Tarvikkeet:
Heijastava kangas
Tussi (miulla oli Sharpie)
Sakset
Rintakoruneula
Pika-/koruliima
47mm päällystettäviä nappeja - Nappikauppa Punahilkka
Pihdit


Ensin piirretään haluttu kuva kankaaseen, sitten leikatan siitä sopivan kokoinen (eli nappia isompi) ympyrä, päällystetään nappi sillä (ensin kannataa poistaa napin takaosasta kanta pihdeillä, lähtee melko helposti irti), liimataan päällystetyn napin takaosaan koruneula. Helppoa ku hitto!


Jos haluaisi siistimmän tuosta taustasta, niin voishan siihen iskeä vaikka palan askarteluhuopaa? Mutta miun mielestä aivan hyvä  noinkin. Jos herää kysymys: veikkaan, että tuo tussi ei ihan nopeasti tuosta kulu pois (paitsi hankauksessa) kun aiemmassa postauksessa esitellyt pyörän korissa killuvat heijastimet on myös tussattu, ja hyvin ovat kestäneet tuulta ja sadetta.


MITÄÄN en myönnä, mutta oishan se aika noloa jos ois tajunnut liimaamisen hoitaa paperin päällä ja sitten siirtäs liimatuubin pöytätason päälle kuvattavaksi ja se liimatuubi oliskin falskannut ja iskenyt itsensä pöytätasoon kiinni...
Ihan kun tigerin euron pikaliima ei oiskaan ihan se kaikista paras idea.


Piirtäminen ei oo ikinä ollut oikeen ns. miun juttu. Mutta jos miun vajavaisilla piirrustustaidoilla tulee näin kivoja, niin mieti miten kivoja just SIE saisit aikaan! 


-Tiina

3 kommenttia:

 1. Hienot piirustukset. Tekevälle sattuu. Miun mies liimasi pikaliimatuupin pöytäliinaan. Oli huumorintaju koetuksella. Kivat napit tuli. Taidan kokeilla itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja ei ole millään tavalla ensimmäinen kerta, kun tälle tekevälle sattuu. Miuta kielsi iskä käyttämästä pikaliimaa jo muksuna

   Poista
 2. Nää on ihan mielettömän nättejä! Pikaliima on kyllä yksi kirous, liian tehokasta omaan makuuni :D

  VastaaPoista