Sivut

sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Maailman upein Star Wars kaulaliina

En aina neulo onteloneuletta, mutta kun neulon teen sitä Star Wars hengessä. Tää on siis miun elämäni toinen onteloneule, ensimmäinen oli samalla teemalla Pick your side-cowl


Tämä on näitä projekteja, jotka on antaneet odottaa itseään. Suunnitelmasta toteutukseen taisi kulua vuosi jos toinenkin. Muistelisin törmänneeni malliin instagrammissa, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Syyt lienevät selvät. Fanityttö, mikä fanityttö.


(jostain syystä välillä suora linkki takkuilee, mutta Ravelryn ohjesivun kautta ainakin pitäisi löytää perille)
Lanka: Jubileumsgarn - Svarta Fåret
Puikot: 3,5mm


Lankamaailmassa oli pari vuotta (?) sitten puoli-ilmaiseksi tuota svarta fåretin jubileumsgarnia (akryylilankaa), jota tuli ostettua vähän useampi kerä, kuin mitä haluaisin myöntää. Siitä riitti tähän huiviin enemmän, kuin paremmin. 


Sitten vaan sormet ja varpaat ristiin, etten ala katumaan halpaa lankavalintaa, jos käy kunnolla nyppyyntymään.. Veikkaan kyllä, että tää kaulaliina on aika harvoin käytössä, koska on sen verta paksu. Kovilla pakkasilla ja spesiaalitilanteissa. Pituuttahan tällä kaverilla on myös huomattavasti enemmän kuin miulla, ja mieki oon sen 172cm.


Mie tykäistyin selkeästi enemmän tuohon mustapohjaiseen puoleen. Dark side jne. Harmi etten tätä heti alussa ennustanut, koska olisin silloin laittanut sen ns. oikeaksi puoleksi. Nyt kaikki tuolla mieluisammalla puolella on peilikuvina. Pikkuvikoja toki, ei haittaa.Neuloin joka rivin alussa oikeaan silmukkaan molemmat langat, ajtuksena että tulisi kivan näkönen reunus. Ei ehkä ihan vastannu visiota, mutta tämäkään ei haittaa. Tää kaulaliina on silti upeinta mitä oon ehkä ikinä tehnyt. 


Neljä kuukautta siihen enemmän ja vähemmän intensiivisesti neuloen meni. Joka hetken arvoinen!

-Tiina


2 kommenttia:

  1. Todella todella upea huivi. Pitää lisätä tämä haaveiden listalle. T. Toine starwars fani☺️

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän upea huivi!

    VastaaPoista