Sivut

lauantai 16. maaliskuuta 2019

Nimi-Marianneista vetoketjullinen pussi

Mie kuulin joku aika sitten, että Marianne-pusseja ois saatavilla 50:llä suosituimmlla naisen nimellä. Tiinoja kun on ykstoista tusinassa, niin arvasin jo lukematta, että niitäkin löytyisi. Tästä alkoi melkoinen metsästys. Valehtelematta reilu 10 kauppaa kävin, ennenkuin Lielahden Tokmanni pelasti ja Tiinat löytyi.


Tietenkään pelkkien nimetyn pussin karkkien syöminen ei riittänyt, vaan piti myös saada pussi hyötykäyttöön.


Oon tehnyt ennenkin tuotepakkauksista pussukoita, ja tehnyt vihispussukasta ohjeistuksenkin. Nyt iski laiskuus, enkä jaksanut käydä räpeltämään vuorin kanssa, joten päätin tehdä Sormustimen ohjeen mukaan, ja muovittaa sisä-ja ulkopuolelta.


Selkeästi Sormustimella on taitoja mitä miulla ei (heh, veikkaan että melko paljonkin) sekä mahdollisesti ohuempi/pehmeämpi muovi, kuin tuo kristallimuovi. Oli hiivatin vaikea kääntää tuo pussukka, ja ikävästi runttuun meni. Mutta toisaalta - menishän se käytössäkin. Ja voi kyllä - kissankarvakin löysi tiensä muovien väliin. Tietenkin näkyvälle puolelle. Tietenkin.Jos löydän vielä lisää Tiina-pusseja, niin saatanpa tehdä toisenkin pussukan - tällä kertaa yhdellä muovilla + vuorilla.


Mie en oo vielä päättänyt mitä aarteita tuossa säilytän. Ehkä joku selvytymispussi töihin: ponnareita, pinnejä, huulirasva, migreenilääkkeet ja muutama Marianne.

-Tiina

2 kommenttia: