Sivut

perjantai 22. maaliskuuta 2019

Virkattu Nipsu


Ah, ihana-kamala pikkunäprääminen <3 Mie tykkään tosi paljon amigurumien tekemisestä, lopputulos on (yleensä) aivan ihana ja valmistuukin melko nopeasti. Niissä on kyllä oma ärsyttävyytensä, joka on pikkuisten osien virkkaaminen ohuella koukulla. Murr.


Rakkautta ja mamarkiaa-blogista tuttu Frida on kaikesta päätellen muumifani. Oon aiemmin hänelle virkannut rässiliivimuumit, ja vastaanotto oli erittäin innostunut. Nyt kun tiesin, että olen häntä ja äitiään näkemässä, niin tuli kiire virkata toinen hahmo.


Nipsu
Ohje: Mukavat muumiamigurumit - Laura Knorr
Lanka: Schachenmayr Catania, väri:  0383
Koukku: 2,5 mm, 2 mm
Muuta: Vanua, turvasilmät, kirjontalankaa.


Nappasin miun melko kattavasta Catania-laatikosta mielestäni nipsumaisimman värin ja aloin hommiin. Cataniaa muuten myy Tampereella ainakin Lankaidea ja Ompelijanmaailma. Mikä siinä muuten on, että keskeneräiset amigurumit näyttää yleensä vieläkin kivemmilta, kuin valmiit? Vai onko tää vaan miun kuvitelmaa?


Nipsulle ois kirjan mukaan tullut punottu häntä, mutta totesin että niin ei oo miun juttu. Meni sormet solmuun. Sama kävi muumien kanssa. Nipsun hännäksi tein ketjusilmukkarivin, johon vielä rivi kiinteitä silmukoita.


Yritin käydä Nipsua vielä muumimuseon liepeillä kuvailemassa, mutta sää ei oikein suosinut. Ainakin Nipsu pääsi patsastelemaan muumipeikon kanssa.


Nipsun nenä on dmc:n ruskeaa kirjontalankaa ja kulmakarvat mustaa. Ohjeesta poiketen käytin taas silmiksi pieniä turvasilmiä. Miusta ne on vaan paljon kivemmat, kuin huovasta tehdyt. Vaikka toki huovasta tehdyillä ois Nipsusta saanut ehkä vähän nipsumaisemman. 


Kaikesta päätellen kelpasi loistavasti! Koko kahvila raikui, kun Nipsulla piti heti leikkiä. Paras mahdollinen palaute käsitöistä.

-Tiina
3 kommenttia: