Sivut

tiistai 30. huhtikuuta 2019

Upean kamala / kamalan upea kasaripaita


Raksi seinään, mie neuloin paidan! Tässäpä asia, joka ei toistu kovin usein, mutta tulisi toistua useamminkin. Olin viime metreille asti vähän epävarma tästä väristä, että onko tää hirveä vai just niin hirveä, että vähän upeakin. Oikeestaan vasta kun sain kuvia, niin tää voitti miut puolelleen.Kasaripaita
Lanka: Novita Elegia, 330g
Puikot: 4mm ja 4,5mm


Lähinnä uosta Alex-mallista nappasin silmukkamäärät. Jatkoin lisäyksiä niin kauan, että kädentiet kohtasi kainalojen alla, sitten erottelin hihan silmukat jatkoin pötkönä alaspäin. Hihoja sovittelin vähän väliä, että mikä olisi järkevä määrä kavennuksia. Hihojen tekeminen on jostain syystä miun mielestä ärsyttävää, mutta nää sain tehtyä pääsiäisen aikaan, eikä ees tehny kovin tiukkaa! Itseasiassa pääsiäisenä sain toisetkin hihat neulottua, mutta niistä myöhemmin.


Tuo Novitan Elegia tarttui matkaan helmikuussa tokmanni-reissulla. Olin vähän allapäin, ja tarvitsin vähän väri- ja shoppailuterapiaa. Tuosta kyseisestä väristä tuli myös Megan Jayne Grabben Body Positive Power kirjan kansi mieleen, ja siitä syntyi ostopäätös.


Miulla oli taas selkee visio kuvista, mutta ihan ei toteutunut. Ja parasta myös se, että kuvaaja näpsii menemään, kun vasta asettaudun. Toisaalta usein tykkään eniten näistä häsläkuvista.


Tämän kuvan yhteydessä käyty keskustelu kuvaajan kanssa: 
"Yritin laittaa käden taskuun samalla kun coolisti nojailin, mutta eihän näissä oo kun älyttömät epätaskut, koska naisia syrjitään tässäkin!"
"Aiva."

-Tiina


4 kommenttia:

  1. Villapaitaan on tosi kiva! Mä tykkään. :)

    VastaaPoista
  2. Jostain tänne tupsahdin ja voihan vihne miten upeita käsitöitä näenkään. Katsoin myös Instakuvia ja olen mykistynyt. Tulen useamminkin katsomaan. Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  3. Ihanat värit, aivan sellainen unicorn-paita! <3

    VastaaPoista