Sivut

perjantai 5. heinäkuuta 2019

Ruutuvirkattu Stormtrooper Kassi

Ah, Star Wars. Sillä vaan ei voi mennä vikaan.


Tämä on taas näitä "näin joskus instassa" jne. ja siitä se ajatus sitten lähti. Näin siis instagrammissa kerran Stormtrooper-ruudun, ja tottakai semmonen oli pakko tehdä. Kävin sitten googlettelemaan, ja löysin muutaman euron hintaisen ohjeenkin. Intensiivisen virkkaamisen ja ompelemisen jälkeen kassi oli valmis.


Ruutuvirkattu Stormtrooper kassi
(Lisäsin muutaman ruudun sivuille)
Lanka: Liina Kalalanka - Suomen Lanka (18 säikeinen)
Koukku: 2,5mm

Vastaavan ruutuvirkatun Stormtrooperin ohje löytyy myös sailaslaiza:n blogista
(en laskenut, että onko tasan saman kokoinen)


Pohjan kassiin tein mustasta nahkapaperista. On kyllä valtavan paljon helpompi käsitellä kosteana. Mietin ensin korkkia tai tekonahkaa, mutta nahkapaperi vei voiton. Tuo virkkuun kiinnitys nahkapaperiin olisi voinut olla vähän siistimpi, mutta näyttääpä käsin tehdyltä.Oon hillonnut tuota Eurokankaan palalaarista joskus sukellettua Darth Vader-kangasta varmasti yli kaks vuotta. Oon aiemminkin raaskinut käyttää siitä vaan pienen palasen kuulokekukkaroon. Mikä siinä on, ettei liian upeita kankaita meinaa raaskia käyttää? Ihme juttuja. Jotain pientä hamstrausongelmaa ehkä? Ei kai..


Päätin kiinittää vuorin käsin ompelemalla. En halunnut, että vuorin puolella näkyy niin selvästi valkoiset ompeleet, kuin mitä ompelukoneella surauttamalla olisi jäänyt. Veikkaan että häntä vielä vähän fiksailen. Mie veikkaan, että tässä lähiaikoina irroitan vuorin ja lisään siihen magneettilukon, jotain pientä kiinnitystä nimittäin tuntuisi kassi vaativan. Ei ole onneksi iso operaatio se


Oon aivan valtavan mielissäni tästä kassista! Vaikka toki haluaisinkin olla ns. hyvien puolella, mutta kyllä toi imperiumin kuvasto vaan on silti erittäin silmää miellyttävää, heh.

-Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti