Sivut

maanantai 17. helmikuuta 2020

Tilkkupussukka


No mutta heipä hei, pitkästä aikaa! Tämä käsityövuosi on alkanut yhtä hiljaisesti, kuin viime vuodesta suurin osa meni. Yksi syy sille on se, että viime toukokuussa pääsin taas säännöllisen urheilun pariin, ja siihen tietenkin menee aikaa ja jaksamista. Nyt vähän yhistelin asioita, ja ompelin pussukan (tietenkin pussukan) miun lyhyille jumppakumppareille, jotka kulkee aina salikassissa mukana. Kulkivat ennen ikean "minigrip"-pussissa, mutta se otti ja hajosi.


Näin myös instagrammissa #neulebingo:n, ja päätin tehdä siitä #käsityöbingon ittelleni. Eli vähän kuin "uudenvuoden lupauksia", mutta bingomuodossa. Yksi tavoitteista oli tilkkutyö, ja sen suoritin tällä pussukalla.


En muista oonkohan ikinä tehny oikein tilkkutöitä. Kovasti on ainakin ollut suunnitteilla.  Selasin pinterest viuhuen kaiken maailman tilkkumalleja, ennenkun totesin, että ehkä mie oon sen verran huithapeli, että tommonen "no ommellaan toi kiinni tohon, ja toi tollain tohon ja katotaan mitä tapahtuu" on enemmän miun tyylistä.Aloitin tilkkujen kokoamisen tuosta R2D2-palasesta, ja asettelin arkistoista löytyneitä kankaita vähän miten sattuu. Star wars-kangas on ebay-löytö, kaikki muut taitaa olla Eurokankaan palalaarista kalastettuja.


Kokoa pussukalla on semmonen 15cm x 22cm.  Toisella puolella pussukkaa on muuten pelkkää tuota star wars-kangasta. Vetoketjun vetimeen letitin Molla Kalalankaa. Vuorikankaana oleva käsityöpuuvilla on myös eurokankaan palalaarista sukellettua.


Ja noita jumppakumppareita mie käytän palttiarallaa joka treenissä. Miulla on lonkassa virheasentoa, ja käytän etenkin lämmittelyissä kumpparia, kun kyykkäilen kehonpainolla, että on helpompi hallita se, että polvi ei lähde viuhtomaan mihin sattuu.-TiinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti