Sivut

torstai 27. huhtikuuta 2017

Pinkki-mustaa siksakkia

*Varoitus! Seuraavaksi kerjään huomiota *
Mie oon ollu kaks viikkoa flunssassa. Kaks hemmetin viikkoa! Ja kässäilytkin on jääny vähän vähemmälle, energiaa on ollu lähinnä netflixiin ja makoiluun. Pirun sitkeetä laatua on tämä flunssa! Mutta kyllä tästä vielä noustaan. Ja taas helpotti ainakin tätä sairauden miesflunssa-osuutta, kun pääs taas julkisesti mussuttamaan ja kerjäämään huomiota.

Onneksi olin kuitenkin ollut kaukaa viisas, ja aloittanut tän Lankahelvetin Hennan synttärilahjan jo muutama kk sitten. Viimeistely jäi toki näin viime metreille, mutta kyllä sen vuorin ja vetoketjun jaksoi ommella jo viikon sairastamisen jälkeen.


Siksak-pussukka
Ohje: oma, inspired by Molla Millsiä
Lanka: DROPS Safran
Koukku: 2,5mm


Pussukka on vuoritettu ja vetoketjuun tuttuun tapaan letitin lankaa vetimeksi. Ne on ne pienet jutut. Pinkki ja musta on kyllä hauska yhistelmä, ja tuntuu vetoavan Hennaan erityisen hyvin. Ostin langat jo joulukuussa Menitasta. Ei kyllä ihan miun lempparivirkattavaa tämä Safran. Melkosen säikeistä kamaa.


Kaksi asiaa, jotka ei petä ikinä: siksakki ja pussukat. Se lienee käynyt jo niin selväksi tän blogin lyhyen historian aikana, että en kehtaa edes enää tähän kaikkia postauksia linkitellä.-Tiina


4 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen pussukka, samoin kuin ne silmälasipussukat (vai mitkä ne oli).☺ Niistä innostuneena tein minäkin pari kuviovirkattua koteloa ja kehyksiä on edelleen vailla virkattuja pussukoita ��

    VastaaPoista