Sivut

perjantai 29. syyskuuta 2017

Star Wars käsilaukku HalloweeniksiMyönnän - oon malttamaton. Miun oli täysi aikomus pistää tämä kassi blogiin vasta lähempänä halloweenia, mutta en vaan malta! Joskus sitä vaan on itteensä ja kässäilyihinsä niin tyytyväinen, että pitää päästä välittömästi paukuttelemaan virtuaalisia henkseleitään. Etenkin kun ompelu ei ole ihan aina se eniten onnistumisen kokemuksia miulle tuottava kässäilyn muoto.Linkin takaa voi tilata ilmaisen englanninkielisen pdf-ohjeen. Huom. Swoonin ohjeissa kankaat leikataan kaavoja myöten, eli kaavat itsessään sisältää saumavaran. Sanon tän siksi, että miun piti ite erikseen kysyä, koska hämmennyin. Niin sitä vaan kaavoihinsa kangistuu (heh heh) ja tottuu tekemään asiat tietyllä tavalla.


Mie oon niin tyytyväinen! Ompelujälki ei tietenkään ihan priimaa ole, mutta tämähän näyttää ihan oikeelta laukulta! Ja ompelujälkikin paranee koko ajan. Kyllä miulla melko monta tuntia vapaapäivästä meni tämän kanssa puuhastellessa, ja oli täysin sen arvoista.


Nämä magneettinepparit on miun uus lempparijuttu. Eikö näytä heti siistimmältä ja ehkä laadukkaammaltakin kassi? En oo kummonenkaan ennustaja, mutta veikkaan näitä näkyvän vielä tässä blogissa. Niin, ja tämä upee star wars halloween kangas oli ebaysta semmoinen "ihan pakko saada!"-ostos.Ohjeesta poiketen en laittanut sekä tukikangasta että kiinnisilitettävää fleeceä - mitä se ikinä onkaan - tähän kassiin. Mie käytin pelkästään ompelijanmaailmasta ostettua kiinnisilitettävää polyesterihuopaa, joka on ihan siinä rajalla, että oisko näin pieneen projektiin liian paksua. Mutta hyvältä näyttää miun silmään. Ompelijanmaailman myyjä vielä kehui, että on kierrätysmateriaalista tehtyä tuo huopa. Sieltä pitää vaan ostaa aika isoja satseja kerrallaan (tämä tukihuopa tais olla 15€/2m), mutta ostin tätä kyllä isompaa projektia varten. Se isompi projekti vaan oottelee vielä, että kerään ompelurohkeutta.


Ohjeesta poiketen laitoin molemmille puolille nuo pienet lenksut D-renkaineen, että sain pitkän ketjuhihnan kassiin. Mie tykkään ite eniten pitää olan yli meneviä kasseja. Ohjeen mukaanhan tässä olisi vain rannehihna, että laukkua voi pitää tyylikkäästi kädessä. Mie unohtaisin sen kuitenkin johonkin baaritiskille sen jälkeen, kun miun maailman huonoin viinapää on juonu puolikkaan oluen.


Kassin takana on erillinen tasku, johon päätin laittaa oranssin ketjun. ihan jo senkin takia, että semmosen olin jollain Merletto-reissulla hamstrannut mukaan. Hetken mietin, että oisin laittanut tuohon laukun suulle tuon oranssin ketjun, mutta päättelin mustan olevan turvallisempi miun ..eh.. potentiaalisesti persoonallisen ompelujäljen kanssa. Ja ei - se ei tiiiiiietenkään ole pieni päättelemätön langanpätkä tuossa kuvassa. Näette harhoja.


Mistä mikäkin ostettu: 
Star Wars-kangas ja ketjuhihna- Ebay
Vetoketjut - Merletto
Magneettinepparit ja tukihuopa - Ompelijanmaailma
Tekonahka ja vuorin puuvillakangas - Eurokangas


Sitten vaan odottelemaan loppukuun ja ens kuun alun kekkereitä. Yks kässäbloggarikin (jota muuten uudessa harjoittelupaikassa luultiin palttiarallaa 7 vuotta nuoremmaksi) täyttää sillon vuosia. Köh köh. Pakko on kotihiiren lähteä yöelämään ihan jo senkin takia, että saan uuden kassin olalle.

-Tiina

6 kommenttia:

 1. Wau, tulipas tosi siisti käsilaukku! Kyllähän tuolla nyt kelpaa kekkereillä käydä. :)

  VastaaPoista
 2. Ai vitsi tää on ihan sika makee, oot kyllä taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mie oon tosi positiivisesti yllättynyt, miten hyvin tämä onnistu.

   Poista
 3. Tosi hieno ja hauska idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo kangas hoiti kyllä ideoinnin miun puolesta

   Poista