Sivut

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Juhannussukat Tukholman tuliaisista


Piipahdettiin tuossa siskon ja siskontytön kanssa Tukholmassa tyttöjen kesäreissulla. Lähinnä lähdettiin siskontytön seuralaisiksi shoppailureissulle ja yleisesti pällistelemään. Yllätin myös itseni kartanlukutaidoillani! Löydettiin kaikkialle, mihin pitikin. Jopa ajoissa takasin laivaan. En kerennyt yhtään lankakauppaa käydä etsimään, mutta vahingossa löysin yhden askartelukaupan, josta tarttui mukaan mm. Raggi Softia, joka huuteli päästä juhannussukiksi.


Juhannussukat
Puikot: 3mm


Ihastuin kyllä tähän villattomaan sukkalankaan. Tosi miellyttävä neuloa + vielä mukavan tuntunen on valmis sukka jalassakin. Onneksi saa näemmä tilattua mm. adlibriksestä ja vyyhdistä. Heh, ja tietenkin halvemmalla, kuin mitä ite ostin. Vielä kun sais mustana, niin voi jestas! Valkoinen saattoi mennä jo puol vahingossa tilaukseen. Koska lankaahan miulla ei oo vielä tarpeeksi.


Jälkiviisastelua: oisin voinut kyllä tehdä inasen pitemmän varren. Ja muutenkin pikkasen pitemmän sukan, vaikka teinkin ohjetta pidemmän. Oma jalka kun on siro 40-41. Toisaalta tykkään kyllä napakan kokosista sukista.


Tukholman reissussa sain myös viimein juhannuksena Lappeenrantaan jääneen käsityövihkoni takas. Kärsinkin jo melkoisesta eroahdistuksesta. Oon joutunut tässä välissä ihan tylsää vihkoa käyttämään. Toki myös siirsin väliaikaisvihosta töitten tietoja tähän viralliseen kässävihkoon. Neuroosinsa kullakin..


-Tiina

1 kommentti: