Sivut

maanantai 4. heinäkuuta 2016

Camo Siksak-laukku


Eihän laukkuja voi olla koskaan liikaa? Eihän? Hyvä! Koska tämähän ei oo vielä lähellekkään viimonen, mikä miulla on suunnitteilla. Eikä myöskään varmaan ees viimonen siksak-laukku mitä on tuloillaan. Siksak on vaan jotenkin niin mukavan yksinkertainen, mutta todella näyttävä kuvio. Mie tykkään.

Kivastihan se maastoutuu.

Molla Millssin Virkkurin ansiosta tajusin, miten siksakkia ylipäätään tehdään. Tässä laukussa siksak on 9 silmukalla tehty. Pienen ajatusvirheen takia siksak ei oo ihan tasaista, eli ei ala ihan "keskeltä". Mutta hyvältä se näyttää noinkin! Kirjan (ainankin sen yhden ohjeen mitä olen lukenut) ohjeesta poiketen tähän ei tullut sitä ns. välikerrosta, jossa vedettäisiin vaan yhdellä värillä yhden kerroksen ajan.


Maastokuvioinen Siksak Laukku
Koukku: 2,5mm
Langat: Magnum 100 print / BBB (Lankamaailma) ja musta Kotiväki Huvila / Novita

Onpa kyllä kiva käydä pihalla kuvailemassa. Vaikka kuvaustaidot onkin mitä on. Mutta kyllähän ulkoilma on aina ulkoilma. 


Tuo Magnum 100 print oil PAKKO saada, kun Tampereen lankamaailmassa silmään tarttui. Ostin sen Knit in Public Day:na, näkyypi tästä klikkailtaessa postauksessa. Toivoin, että näyttäisi virkattuna maastokuviolta, ja kyllähän se selkeesti sinne päin on. Olin tosi tyytyväinen väritykseen. Etenkin tuon mustan kanssa yhdistettynä erittäin jees. Kaveriksi valikoitui Novitan Kotiväki Huvila, jota olin "saattanut pari kerää hamstrata" Kodin 1:stä alesta.. Ihan vaan pari..Hei! Miun blogin fb-sivuilla on vähän yksinäistä. Tuu tästä klikkailemalla mukaan!

Instagramissa on huomattavasti vähemmän yksinäistä, mutta mukaan mahtuu enemmän kuin hyvin!

-Tiina

6 kommenttia:

 1. On kyllä hienot värit! Miten sulla voi olla noin kova tahti? Mä ihan lannistun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä lannistu :) Miulla on vaan (toistaiseksi) ihan liikaa luppoaikaa...

   Poista
 2. Miks mulla on niin monta projektia tekemättä �� minä niin tahdon kans siksakkia! On kyllä upea laukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nooh, kyllähän sitä aina yksi vielä mahtuu keskeneräisten projektien joukon jatkoksi ;)

   Poista
 3. Upea laukku ja hienot kuvat. Siksak-laukku tulee nyt tehtävien listalle. Mukavaa kesää sinulle :)

  VastaaPoista