Sivut

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Harmaa ananashuivi


Tämä huivi tuntuu olevan nyt kaikkien koukuilla! Sitä näkee sekä facebookin virkkaus-ryhmissä, että instagrammissa. Se on jännä, miten jotkut ohjeet lähtee välillä kunnolla kiertämään. Mie veikkaan, että tätä huivia tullaan näkemään vielä useampikin. Mie ainankin tykkään tästä huivista, tulee mukavasti vähän hienostelufiilis jotenkin. Mummo-chic.


Miusta tuntuu, että tässä huivissa yhdistyy se näyttävyys ja kuitenkin suht helppo mallikuvio. Mutta ei liian helppo. Joka kerroksen alussa piti tarkistaa kaaviosta, että miten se menikään, mutta kuitenkaan joka silmukkaa ei tarvinnut kyttäillä. Ja nopeus viehättää varmasti myös: isolla koukulla ei mennyt kuin pari päivää. Toki olin myös selvittämättömän jalkakivun takia lähes vuodepotilaana, että eipä miulla parempaa tekemistäkään ollut, kuin virkata. niin ja katsoa Girlssiä. Siis kaikki Girlssin viisi kautta. Jalka (päkiä) on jo paljon parempi, mutta en kyllä uskalla minnekkään lenkille lähteä vielä moneen päivään. Jos oisin lihaa syövä keski-ikäinen mies, niin epäilisin kihtiä..


Koukku: 5mm
Lanka: Eco Cotton / Novita (vähän vaja 5 kerää)


Vähintään yksi virhekkin mahtui mukaan. Mutta sehän vaan kuuluu asiaan. Tuo luonnetta! Tuon kyllä huomasin tehdessäkin, että "hetkinen.. ei tää nyt näin pitäny", mutta tällä kertaa en lähtenyt purkamaan, vaan jyräsin vaan etiä päin.


Langaksi valikoitui tuo Novitan Eco Cotton, koska sitä oli jemmassa. Jemmasin sen jotain ihan toista projektia varten, mutta ei se projekti sitten tuntunutkaan niin hyvältä idealta. Jotenkin kivan "rouheen" tuntunen lanka. Itse myös ainankin tykkään siitä, että tuli vähän painavan oloinen huivi. Sopivan painavan.


Kuten varmaan hyvin selkeää on: kaikki kuvat on otettu itse ajastimen kanssa. Tämä kyseinen kuva syntyi siitä, kun yritin painaa ajastinta päälle. Fiksumpi ois ehkä odottanut, että näkee jotain kaveria ja saa sitä kautta kuvaajan, mutta miussa on vähän liikaa semmosta "kaikki miulle heti nyt"-piirrettä, enkä malttanut odottaa. Ja pari itsulia päivässä piristää! Tai jotain.. Heh, tostapa voiskin alottaa sanonnan.

-Tiina

9 kommenttia:

 1. Bueno ja ajastinkuvatkin onnistuneita.

  VastaaPoista
 2. Voi että on kaunis huivi! Pakko melkein on tehdä itsekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suosittelen, tää on tosi kiva malli virkkailla.

   Poista
 3. Tuo on kaunis huivi. Joskus nuorena likkana (50 vuotta sitten) tein äidilleni hyvin samantapaisen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Oon kyllä itekkin tyytyväinen tähän.

   Poista
 4. Hei!
  Kovasti etsin ohjetta kolmion malliseen ananashuviin. Osaatko auttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Muista en osaa valitettavasti sanoa, mutta tohon millä ite tein on linkki tuossa kolmannen kuvan alla :) Jostain itselleni tuntemattomasta syystä se linkki on saman värinen, kuin muu teksti.

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista