Sivut

torstai 21. heinäkuuta 2016

Keittiössä kukkii


Teki mieli aloittaa, että "tiskit kukkii", mutta se kuulosti vähän turhan pahalta. Okei, myönnettäköön: en oo mikään maailman siistein ihminen, mutta ainoot miun kotona kasvavat asiat on ruukuissa. Sentään.


Tuossa jo muutama kuukaus sitten näin iki-ihanassa Lankahelvetti-blogissa (klik klik) ihanan värikkäitä tiskikukkia, niin mieki halusin! Tosin vähän viiveellä. Oon näitä pikkuhiljaa neuloskellut. Toki pari piti tehdä myös samasta langasta, kuin Lankahelvetin Henna. Ja useammankin neuloin Novitan Cotton Bamboosta, jota saatoin vahingossa muutaman kerän Kodin1:n alesta ostaa joku aika sitten ennen konkurssia.


Tiskikukka
Puikot: 3,5mm
Pinkit ja tumma: Cotton Bamboo/Novita
Langanjämistä tein lisää virkattuja puhdistuslappuja (tässä postauksessa enemmän). Söpöjä tuli kyllä monivärisistäkin.

-Tiina

4 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä! Mun on pitäny myös noita tiskikukkia tehdä, mutta mun susirumat bambulangat ei yhtään houkuttele. :D Ehkä ne alkais näyttää hyvältä tossa muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä :) Noita on tosi kiva neuloskella, mallin oppii nopeesti, niin ei tarvii miettiäkkää mitään enää.

   Poista
 2. Ihanan pirtsakoita! Tää rätti on ollut mulla todo-listalla varmaan öö...3 vuotta? Ehkä vielä jonain päivänä! Malli näyttää kivalta ja suht helpolta tehdä, mutta jotenkin epäilyttää tuo muoto. Tai siis, tiskirätit on aina kantikkaita niin jotenkin tämmöstä kaavoihin kangistunutta ihmistä ahdistaa ajatus pöytien pyyhkimisestä pyöreällä liinalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana kuulla että muillakin on outoja fiksaatioita ;) Itselläni on yks jos toinenkin "asioiden vaan nyt kuuluu mennä näin"-neuroosi. Tosin täytyy sanoa, että tiskirättien pyöreys ei hälytellyt outous-mittaria.

   Poista