Sivut

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Kahden euron Cousteau + monta itsulia

Bloggarin ongelmat: pipo valmistui jo pari viikonloppua sitten. Kuvaajakin ois ollu paikalla. Mutta viisaudenhampaiden poiston aiheuttama leuan turvotus ei ollu semmosta, mitä halusin ikuistaa. Otettiin muuten kolme pois niitä hampaita. Näytin toispuoleiselta hamsterilta. Nyt piti sitten turvautua vanhoihin kunnon itsuleihin.


Käytän itsepintaisesti sanaa itsuli selfien sijaan. Itsuli kuulostaa just semmoselta sanalta, mitä joku aikuinen käyttää yrittääkseen olla ns. inessä nuorten skenessä, ja menee vielä enemmän metsään. Kuulen tänne Tampereelle asti, miten teini-ikäinen siskontyttö Lappeenrannassa pyöräyttää silmiään ja tuhahtaa jokaisen "itsuli"-sanan kohalla. Itsuli, itsuli, itsuli.


Puikot: 3,5mm
Langankulutus: 95g

Costeau-pipoja oon tehnyt jo kaksi aiemminkin: keltaisen ja harmaan. Kyseiset yksilöt oli vaan aika tavalla pienempään päähän. Ja ne olivat bambusekoitetta. Omaan pipoon valikoitui akryylilanka, jota meni kahden euron (kahden kerän) verran.


Tuotemerkin virkaa toimittava ihana maatuskanauha on saatu Merletosta. Kiitos! Mie rakastan maatuskoja. Ne on ne pienet jutut, jotka tekee paljon. Epätasaista käsialaa se ei toki pelasta, mutta vähän kyllä syytän langan säikeisyyttää siitä. Plus tätä on neulottu mm. Merleton neuleillassa, eli olin huomattavasti keskittyneempi höpöttelyyn kuin neulomiseen.


Tämä pitää aina vetää kunnolla päähän, ettei jää semmonen nöpö (nänni) tuohon päälaelle. Mutta jotenkin silmää miellyttää se, miten nuo kavennukset menee.


Kyllä oli jotenkin erityisen viisas olo, kun koulumatkalla otin miljoona itsulia. Mutta a blogger's got to do, what a blogger's got to do. Palttiarallaa tämmönen ilme tuli sen jälkeen, kun tyhjästä ilmestynyt lintubongari kysyi pääseekö hänkin kuvaan.

Ei miulla muuta.

-Tiina

2 kommenttia:

 1. Tyylikäs pipo ja kivoja itsuleita :D Uusi sana minulle, pitänee ottaa käyttöön ja testata mitä oppilaat tuumaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D
   En muista mistä mie oon ton itsulin napannu mukaani, mutta todistettavasti sitä muutkin käyttää :D Oikein hyvä sana, opeta oppilaillekkin jos eivät jo käytä ;)

   Poista