Sivut

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Neuleille oma projektipussukka

Tuossa vasta tein merihenkisen projektipussukan, mutta sehän on selkeästi virkkaukselle. Siinähän on virkattu ankkuri. Homma on siis täysin selvä, eikä sillä voi samalla tapaa neuloa. Sehän ois vähintään outoa. Tai sitten on myös mahdollista, että halusin vaan keksiä tekosyitä ommella lisää näitä projektipussukoita.


Kangas on ostettu poppanavakasta, jossa on kyllä ihan liikaa ihania kankaita, onneksi on hankalalla puolella kaupunkia ittelleni. Kaavana toimi sama ruutupaperiin suurinpiirtein piirretty ja siitä leikattu, kuin viime pussukassa. Mutta tosiaan esimerkiksi tuuma&toimi-blogista löytyy suomenkielinen ohje. Tällä kertaa tuli muuten käsiaukoille huomattavasti vähemmän ruttuja. Eli johan näitä pitää senkin takia tehdä lisää, kun taidot kehittyy koko ajan.


Tietenkin jos tekee neulomiseen oman pussukan, niin se vaatii myös jotain neulehenkistä koristetta. Tämä succaplokin "Knitting is not a crime"-tägi tarttui josku mukaan jollain Pyöröpuikko-reissulla. Jos käytte Lappeenrannassa, niin käykää pyöröpuikosta. Lankojen ja kuteiden lisäksi aivan ihanaa pientä tilpehööriä. Mie RAKASTAN tilpehööriä. Rakastan myös sanaa tilpehööri.


Nyt sietää sitten suorittaa neulekävelyäkin. Varovasti toki ja autoihin huomion kiinnittäen ja sukkapuikkojen rintalastaan puukottamispotentiaalin huomioon ottaen. Mutta muuten suosittelen neulekävelyä lämpimästi! Ihan jo senkin takia, että ite kehtaisin tehä sitä paremmin Tampereen lähiöissä, jos ihmiset tekis muutenkin.

Ruma pömpeli valikoitui kuvaustaustaksi söpön nallen takia

Minkähän tekosyyn sitä sitten keksisi pussukoiden tekemiselle, kun neulomiseen ja virkkaamiseen on omansa? Tietty eri kokosia pitäis kyllä olla. Ehdottomasti.

-Tiina4 kommenttia:

 1. Tein itellenikin juuri samanlaisen sun blogin innoittamana. Tosin se ei ole noin tyylikäs, tein vaan jostain kankaista mitä laatikosta löytyy (koska kankaiden ostolakko meneillään). Ajattelin että voisin leikkipuistossa kutoa samalla kun lapsi leikkii, mutta saa nyt nähdä kehtaako, mitähän ne muutkin ajattelee :P Tai kyllähän kaikki räpeltää koko ajan älypuhelintakin, eipä se taida sen järkevämpää touhua olla :D

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat ihan huippuja! Äitini on näitä tehnyt jo hyvän aikaa ja minullekin lahjoittanut muutaman. Usein saattaa olla muutamakin eri projekti samaa aikaa meneillään, joten aina voi olla useampia tai ainakin varalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo, siis ikinä ei oo liikaa pussukoita! Miunki pitäs surauttaa muutama lisää, kun keskeneräisiä on enemmän kuin projektipussukoita...

   Poista