Sivut

tiistai 1. marraskuuta 2016

Virkatut glitter-lapasetVähän heikosti näkyy glitteri kuvissa, mutta kyllä ne kimaltaa! Tykkään virkatuista lapasista. Vähän jäykät, mutta juuri sen takia kivoja. Virkatuista saa niin mukavan tiiviitä. Toivottavasti lapasten saajakin tykkää! Nämä olivat osa miun blogin instagram-sivun ensimmäistä arvontapalkintoaSiellä on tosiaan jo reilusti yli 500 seuraajaa, huhhuh! Varmaan ensi helmikuussa laitan tänne arvontaa, kun tulee vuosi blogin pitämistä täyteen.


Ohje: Omasta päästä
Koukku: 4mm

Nämä on aloitettu kärjestä ja tehty fiiliksen mukaan etiäpäin. Pientä peukalokiilan tynkäistäkin on. Pitäisköhän mahdollisesti tehdä uudet lapaset ja kirjoitella ohje ylös? Kiinnostaisiko se teitä lukijoita?


Olin tossa tovi sitten kipeenä ja löysin ebayn. Mm. nämä napit löysivät sitä kautta tiensä miun postilaatikkoon. Kuten myös muutama(sata) muuta nappia.


Nämä kuvat on otettu miun äitin saunan rappusilla. Jestas että mie rakastan tuota puupintaa. Miun mielestä ainankin tulee todella kivoja kuvia. Simppeleitä ja kauniita.


Tapasin myös Lappeenrannassa äitillä vieraillessa Lankahelvetin Hennan. Oli tosi mukavat kässätreffit. Hymyilytti, kun molemmat tultiin pienten pakettien kanssa treffeille. Mie tein Hennalle käsissä pidettävän kässäpussin (jollaisia ittelleni oon tehny neulomiseen ja virkkaukseen, ja jota en tajunnut/kerennyt kuvata) + knitting queen-riipuksista korvikset ja mie sain Hennalta nuo ihanat koneneulotut sukat. Enpä muute muista milloin ois ollut jonkun toisen tekemät sukat jalassa. Isosiskon koira Pentti tuli mukaan kuvauksiin, jotka tapahtui samoilla edellä mainituilla saunan rappusilla. -Tiina

2 kommenttia: