Sivut

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

LankarullakoruJokin aika sitten tuli instagrammissa vastaan Ihan kaikki kotona-blogin ihana lankakoru, ja se on siitä lähtien jäänyt kummittelemaan miun päähän. Sitten viime viikonloppuna kun kävin Kädentaidot messuilla ja keräilymessujen puolelta löytyi kourallinen puisia lankarullia, niin ei pääsin toteuttamaankin. Ihana ajatuksenakin saada lempparilankaa kaulalle roikkumaan.


Molemmissa päätyjen rullissa on merkinnät vielä tallella. Jätin keskimmäiseksi piiloon sen rullan, jossa ei ollut minkäänlaista merkintää. Tuli muuten melko edullinen koru: lankarullat oli 0,5€/kpl, puuvillanyöri Merlettosta 0,9€/metri (ja sitä meni palttiarallaa 80cm), askarteluliimaa muutama tippa rullan ympärille ja varmaan alle puol metriä kalalankaa/rulla. Heh, niiden hintaa en taida alkaa laskemaan, vaikka listoja ja verrantoja rakastavana ihmisenä vähäsen tekisikin mieli alkaa laskeskelemaan. 


Lankarullakoru
Langat: Liina kalalanka, 12 säikeinen - Suomen lanka, kolmea eri väristä
Muut materiaalit: Puuvillanyöri, 3 puista lankarullaa, liimaa

Ai mistä tuo nuo vähän vilahtavat Darth Vader korvikset? @3dkolehti

Koruun valikoitui miun lempparilangasta, eli Liina kalalangasta kolme eri väriä. Rakastan tuota vähän murretun keltaista (sinapin keltaista?) ja tuo tummempi harmaa on myös lemppareita, musta sopi sitten hyvin jonon jatkoksi. Tästä tuli kyllä kertaheitolla lempparikoru.

-Tiina

4 kommenttia:

 1. Ihana koru! Pitäisiköhän opetella pitämään muita koruja kun rippiristiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Josko siihen ristin kaveriksi sopis joku muukin ;)

   Poista
 2. Persoonallinen ja hauska koru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli kyllä ihana tuo Ihan kaikki kotona-blogin idea

   Poista