Sivut

perjantai 23. helmikuuta 2018

Daniel Jack Russell - virkattu terrieri

Tuleekohan näistä amigurumeista se tän vuoden juttu miulla. Rässiliivimuumit ja Robin Unicorn on jo blogissa asti, yksi odottaa kuvia ja julkaisua. Tuppaa menemään kyllä aina vähän sykleissä tää miun kässäily - millon innostuu mistäkin.


Aiemmista poiketen, tämä hauva lähti ihan aikuiselle. Oltiin luokkakaverin kanssa eilen viimosta päivää samassa harjoittelupaikassa. Ollaan oltu koulun alusta samalla luokalla, ja leidillä on nyt kovan luokan koirakuume päällä. Siitä se kuuluisa ajatus sitten taas lähti.


Daniel Jack Russell
Ohje: Animal Friends of Pica Pau-kirja / Yan Schenkel
Lanka: Catania / Schachenmayr
(värit: 0106, 0110, 0157)
Koukku: 2.5mm


Ohjeesta poiketen, en tehnyt Danielille isoa rusettia kaulaan, vaan pannan. Pantaan laitoin "hand made with love"-merkin ns. veromerkiksi. Heh, tälläkin kaverilla on vähän pää vinossa.


Miulla tosiaan loppuu koko koulu tähän harjoitteluun. Mitä nyt enää pitää kirjoittaa näyttöviikon itsearviointi tutkintokriteereihin ja käydä hiihtolomaviikon jälkeen kuulemassa arviointi ja perustelemassa, että miksi ansaitsen tästäKIN harjoittelusta kolmosen. Heh. Vähän meinaa pukata haikea olo, kun yksi vaihe taas taputeltu läpi. Ja kamalan nopeasti menee aika! Vastahan mie alle kaks vuotta sitten jäin urheilukaupantätistä työttömäksi. Kohta on tutkinto suoritettu ja duuniakin tiedossa.

-Tiina

2 kommenttia:

  1. Todella suloinen tapaus! Hienoa, että sinulle on töitä tiedossa. Niin ne asiat järjestyvät :)

    VastaaPoista