Sivut

lauantai 17. helmikuuta 2018

Virkatut dominokeksit

Pieniä herkkuja pienille ystäville Prinsessajutun ohjeella.


Ettei ystävänpäivälässytys jäisi liian pieneksi, niin isomman mussukan postilaatikon lisäksi kilahti kahden pienemmän mussukan postilaatikot. Molemmat tahoillaan ovat innokkaita herkuilla leikkijöitä, ja etenkin toisen heistä kahvilaan on tullut tehtyä yhtä sun toista.  


Dominokeksit
Koukku: 3mm 


Nämä  keksit on hyvä kohde upottaa myös pieniä lankakerän loppuja. Ja kun ovat tommoisia pieniä sieviä, niin 6 kpl heitä mahtuu hyvin kirjekuoreen, ja menee vielä normaalilla postimaksullakin. Ai että mie tykkään lähettää ylläripostia! Kissa kiitoksilla elää, mutta ehkä mie oon sitten kissa - tykkään ihan hirveesti siitä, kun tulee (ylistävää?) kiitosviestiä, ja toisesta osotteesta vielä kiitosVIDEOKIN! Sydän sulaa!


Näiden lisäksi joku tuntematonkin sai pientä ystävänpäivälahjaa, kun hiippailin kolmannet pysäkkilapaset kainalossa eräälle bussipysäkille. Pysäkkilapasista voit lukea enemmän täältä. Taitaa olla muuten miun blogin luetuin juttu.

-Tiina

2 kommenttia:

  1. Ystävänpäivälässytyksiä on aina kiva lukea! :) Ihanan hempeitä keksejä! Varmasti saaja on ilahtunut paketista.

    VastaaPoista
  2. Ihania ❤ Toisten yllättäminen on kyllä kivaa, pitäisi itsekin taas kehitellä jotain pientä yllätystä lähipiirille. Ja miksei ihan tuntemattomillekin, esimerkiksi nuo pysäkkilapaset on huippuidea!

    VastaaPoista