Sivut

sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Kaksi vuotta blogia - sinkkulaukun arvonta

Tiiättekö mitä? Mie meinasin unohtaa blogini synttärit! Noloa, mutta totta.

Blogihan aloitti toimintansa 10.2.2016. Silloin oli juuri alkanut miun Molla Mills-innostuskin, joten melko luonnollisesti blogin ensimmäiseksi projektiksi valikoitui Suuri Käsityö 2/2016-lehdessä olleella Molla Millsin ohjeella tehty sinkkulaukku. Sattuneesta syystä laukun käyttö on miulla jäänyt erittäin vähälle, ehkä kolmisen kertaa hää on ulkoillut, joten ehkä on aika arpoa hänet ilahduttamaan jotain muuta!


Miten osallistut arvontaan? Laita kommenttia postauksen perään, muista sähköpostiosoitteesi! Kommenttiin voisit myös laittaa terveisiä ja/tai kertoa, että mitä muuta pientä haluaisit laukusta löytää, kun sen postista noudat. Arvonta päättyy sunnuntaina 18.2. klo 20:00. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


"Sinkkulaukku"
Ohje: Molla Mills - Suuri Käsityö 2/2016
Koukku: 2mm

Disclaimer: Vaikka ohje oli loistava, eikä miun kädenjälkikään hassumpaa ollut (vaikka olikin ensimmäisiä miun kirjovirkkauksia), niin en voi luvata deittimenestystä laukkua käyttäessä. Oma syy laukun käyttämättä jäämiseen ei ole edes tainnut laukkua nähdäkkään muuta kuin korkeintaan kuvista. Heh, en siis ota vastaan reklamaatioita huonon deittimenestyksen vuoksi.

Muistahan kommentoida, että mitä haluaisit laukun sisältä löytää.

Miulla on tosiaan ollut tässä vähän koulukiireitä. Viimoinen harjottelu loppusuoralla, ja valmistuminen näkyy jo muutaman viikon päässä. Vaikuttaa toki myös blogihommiin, ja sillä selittelen oman blogin synttäreiden unohtamistakin. Mutta jänskää on kyllä alottaa uus vaihe taas elämässä, kun opiskelu loppuu!

-Tiina

7 kommenttia:

 1. Onnea 2-vuotiaalle! Ihana laukku, vaikkakin itsellä olisi vääriä signaaleja antava. Voisin lahjoittaa laukun jollekin sinkkuystävälle! Olisi ihana jos laukun sisällä olisi pikkutytöille leikkiin virkattuja herkkuja.

  sannamiia89@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana laukku! Jos tuon voittaisin, niin sisältä toivoisin löytäväni jonkun ihanan huulirasvan.
  oudier@suomi24.fi

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kaksivuotiaalle! Olisipa mainiota voittaa noin mahtava laukku! :D Laukkuun voisit kylkiäisiksi sujauttaa unelmien poikamiehen... ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea 2-vuotiaalle! Mie löytäisin laukusta mieluusti jotain makeaa tai neulontaan liittyvää.. annele76 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 5. Onnea 2-vuotiaalle!�� Laukku on ihana, joten ilman muuta mukaan arvontaan! Laukun sisälle voisi sujauttaa vaikka silmukkamerkkejä tai suklaata ��
  ninnu78@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Onnea 2-vuotiaalle blogille! Mukana arvonnassa, antaisin tuon ihanan laukun sinkkutyttärelleni. Laukusta voisi löytyä vaikkapa huulirasva tai kynsilakka :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Onnea blogillesi!Nätti laukku, mukaan arvontaan.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista