Sivut

keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Pysäkkilapaset 4.0

No nyt on taas kylmä! Tai ainakin oli alkuviikosta. Eli hyvä syy ilahduttaa jotain bussipysäkille ilman lapasia hiippailijaa. 


Ja miksi 4.0? Koska nämä on neljännet lapaset, jotka oon sujauttanut bussipysäkille. Ensimmäiset ennen blogia, toiset viime vuoden tammikuussa (taitaa muuten olla edellee miun blogin luetuin juttu -ja kirjotettiinpa tuosta aamulehteenkin) ja kolmannet ystävänpäivänä.


Tehdäänpä kertaus: mitkä ihmeen pysäkkilapaset? Ne on lapaset, jotka virkataan/neulotaan ihan vaan sen takia, että joku voi ne bussipysäkiltä tarvitessaan mukaan napata. Elikkä lapaset, jotka tehään  ja raahataan bussipysäkille pöllittäväksi. Tai toisin ajateltuna semmonen pieni hyvä teko, josta et tuu ikinä tietämään, kuka ne on mukaansa saanut, mutta voit tyytyväisenä myhäillä, jos/kun seuraavan kerran kyseisen pysäkin ohi mennessäs huomaat lapasten hävinneen. Random act of kindness.

Laitoin nämäkin isoon minigrip-pussiin, ja iskin mukaan tekstin: "Unohtuiko lapaset? Ota tästä, ole hyvä".


Pysäkkilapaset
Lanka: Novita Hitti
(oli Novitan kausilanka)
Koukku: 5mm

Malli oli palttiarallaa saman tyylinen, kuin esim. näissä pilvilapasissa tai lumilapasissa, mutta ilman peukalokiilaa. Mutta tuosta saa jo sitä ideaa. Suurinpiirtein.


Ihana on ollu nähdä muutamia #pysäkkilapasia instagrammissa. Toivottavasti näkyy enemmänkin. Ilmeisesti partiolaisetkin tehneet pysäkkilapasia! Ihan huippua! Huomasin tuon #pysäkkilapaset-tunnisteen takaa ainakin tämän @napapiirintytöt -kuvan. En toki voi väittää, että miulta oisvat saaneet idean, mutta saa kai sitä hiljaa mielessään varmuuden vuoksi vähän sädekehäänsä kiillotella.

-Tiina

2 kommenttia:

  1. Nämä ovat tosi kivat, toivottavasti niille löytyi joku käyttäjä!

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän hyvä idea!
    Pitää itsekin lähteä kokeilemaan. Tälläiset tempaukset ovat kyllä niin mieleeni.

    VastaaPoista