Sivut

sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Marcia Alpaca - virkattu alpakka

Amigurumihommelit jatkuu! Jo kolmas Animal Friends of Pica Pau-kirjasta virkkailtu kaveri.


No mutta heipä hei! Pitkästä aikaa! Projektien loppuun asti saattaminen on ollut vähän niin ja näin täällä suunnassa. Esimerkkinä tämä kaveri - tyyppi virkattiin valmiiksi jo vissiin helmikuussa, mutta se kuvaus.. Jossain kohtaa otin jo muutaman kuvan, mutta ne oli niin kökköjä, että kävi vaan harmittamaan. Nyt päätin laskea standardeja, ja luottaa siihen että tämä maailman söpöin alpakka korjaa potin.


Lanka: Catania - Schachenmayr
Koukku: 2,5 mm


Tulee muuten tosi (hyvällä tavalla) höpsö olo, kun kulkee pehmolelu kädessä kamera (puhelin) valmiina, lähellä Tampereen keskustaa. Saattoi sitä pari ohikulkenutta kääntyä uudelleen katsomaankin. Toivottavasti herätin vähän hilpeyttä!


Jostain syystä toi alpakan loimi ei sitten onnistunu ohjeen mukaan MILLÄÄN! Ohjeen mukaan se olisi siis soikea. Säästin hermojani ja tein suorakaiteen muotoisen, johon pistelin kuvioita.


Miusta toi häntäkin on niin söpö. Ihan ei taas kaikkien osien yhdistäminen mennyt ihan 5/5, mutta kelpaa miulle, ja tässäkin aivan varmasti kehittyy.


Tämä kaveri jää koristamaan miun (siis meiän... hitto tässä on vielä opettelemista!) kirjahyllyä. Aiemmin samasta kirjasta virkkaamat Robin Unicorn ja Daniel Jack Russell lähtivät toisiin koteihin. On tää kyllä hitto vieköön söpöintä, mitä oon hetkeen virkannu! No okei, oli ehkä rässiliivimuumit vähän söpömpiä. Ihan vähän.

Moro!

Tuun kyllä joka kerta hyvälle tuulelle, kun nään ton alpakan kurkistelevan hyllyssä. Ei piä olla liian aikuinen.


-Tiina


5 kommenttia:

 1. Ihana alpakka! Sukkien neulojana olen super kateellinen niille, jotka osaa virkta amigurumeita. Oon nyt aloittanut donitsien ja kuppikakkujen virkkaamisen, mutta näin nättiin alpakkaan on vielä matkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja tekemällä oppii :) Sekä hyvillä ohjeilla!

   Poista
 2. Tämä on niin hyväntuulisen näköinen ja se tarttuu =)

  VastaaPoista
 3. Mikä sävy tässä kropassa on käytössä? Ihan supersöpö kaveri <3

  VastaaPoista