Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kirjanmerkkikulmat - ohjeistus.


Tämä on taas näitä "näin joskus pinterestissä/intagrammissa, ja siitä se idea sitten lähti". Eli näin kuvan kirjanmerkkikulmasta (tai mikskä hyö ikinä sitä kutsuukaan) ja päätin toteuttaa. Voi hyvinkin olla, että joku muu tekee järkevämmällä tavalla samanmoiset.Tarvitset:
Rullan (tai seittemän) washi-teippiä. 
Omista kolme ylintä on tilattu teippitarha.fi. Alimmat pari tuli vastaan prismasta.
Paperia
Ite käyttäisin vähän vahvempaa, kuin perus tulostuspaperi.
Sakset.
Dymon
jos oikein villiksi heittäydyt. Tai oot kuin mie, ja haluat käyttää jokaisen mahollisen tekosyyn dymoiluun.


Leikkaa paperi (jos A4, kuten allekirjoittaneella) kahtia ja taita kahteen osaan. Taita paperin yläkulma ja leikkaa taittoviivaa pitkin kolmio.Valitse teippi. Lähte ylhäältä käsin kieputtelemaan teippiä kolmion ympäri kerros kerrokselta.. Ota joka riville uusi teipin pala.

Takaa näyttää siis tältä.
Jatka kunnes paperi loppuu, tai merkkikulma on halutun pituinen. Tähän merkkiin miulle riittii kolme kerrosta, sitten leikkasin lopun paperin pois.Koristele dymolla. Tai vaikka jollain kivalla tarralla. Tai jätä koristelematta. Käytä. Tee useampi. Siullakin on aivan varmasti useampikin kirja kerken samaan aikaan, myönnä pois!

Disclaimer: Jos siulla ei ole ennestään dymoa, ja olet vähänkään addiktiivinen luonteenlaatu, niin ÄLÄ OSTA. Huomaat pian, että jokainen kotisi käyttöesine/pinta/huonekasvi on merkattu.

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti