Sivut

torstai 17. maaliskuuta 2016

Maman mattoprojekti 1/3Tulin sairaslomaevakkoon Tampereelta Lappeenrantaan perheen luo. Vielä ei pienemmät koukut pysy kädessä, mutta isommilla pystyy jo jotain tekemään. Päätettiin sitten aloittaa äitin mattoprojekti. "Päätettiin"-termillä tarkoitan: äiti päätti - mie virkkaan. Tarkoitus olisi äitin eteiseen saada kolme eriväristä pyöreää mattoa. Lupasin maton/reissu pistää virkaten, eli hetken saa vielä odotella.Kude: Lankava Lilli Ontelokude
Koukku: 10mm 


Aura-valikoitui malliksi, piti vaan jättää vajaaksi, kun loppui tila kesken. Miulla on kyllä jotenkin tiukka käsiala, kun en saanu kasin koukkua ees liikuteltua tuon kuteen kanssa, heh.
Oma fiilis: ihan kiva - 7,5. Jotenkin en nyt ole täysin tyytyväinen. Mutta äiti vaikutti tyytyväiseltä, eiköhän se ole pääasia.

Kude taas ei loppunut kesken, joten piti kaveriksi väkertää sangallinen kori. Jotenkin oon äärettömän huono arvioimaan kuteen kulutusta.

Handmade-merkki myös pyöröpuikosta
Tarttui sieltä Pyöröpuikosta muutama muukin juttu mukaan.. Rakastan kaikkea pientä kivaa tilpehööriä. Ja ehkä maailman paras idea myydä noita pingotusalustan palasia irtona! Miulla on se knitpicsin setti, mutta jotenkin se vaan helposti kaipaisi muutaman lisää.


Matonkuteen keriminen on muuten aivan käsittämättömän hanurista! En varmasti ole ainoa, joka tämän on huomannut. Yritin saada isosiskon suostuteltua kerimishommiin saatesanoilla "Tiiäkkö kun ne aikuisten värityskirjat on kuuminta hottia? Tää ois vähän niinkun semmonen aikuisten puuhakirja." Hää tais aika tarkalleen sanoa "Haist huilu!" Mutta keri silti!


-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti