Sivut

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Tissitasselit!

Tai no tasseli.


Olin eilen pitkästä aikaa katsomassa burleskia. Muutamia vuosia sitten Jyväskylässä asuessani kävin pari kertaa katsomassa burleskia, mutta ei ole jotenkin nyt osunut enää tarpeeksi silmiin tapahtumia. Olen silmäillyt huolimattomasti.
Eilen olin Tampere Burlesquen (josta eilen tuli virallinen yhdistys) järjestämässä Teerenpeli Tease - "Ghetto" tapahtumassa. Voi jestas mitä esityksiä!  Ei puuttunut huumoria, hepeniä, glitteriä, eikä etenkään niitä tasseleita.

Tämmöisenä tavallisena ja hmm.. sporttisen pehmeän vartalotyypin (iso rasvaprosentti ja kovettumia käsissä) omaavana naisena burleskissa vetoaa myös se, miten erilaisia upeita vartaloita esitellään ylpeänä. Niinkuin kuuluukin!

...ja siitä se idea sitten taas lähti.


Tissitasselit (tasseli vasta)
Koukku: 2mm

En usko, että omaan käyttöön tulee. Ajatuskin tissien taidokkaasta pyörittämisestä sattuu vähän miun maitorauhasiin. Tosin: never say never! Myönnettäköön, että ihmisenä olen aika huomionhakuinen ja tykkään esiintyä. Esiintymiset jää tosin satunnaisiin karaokelavoihin tällä hetkellä.


Mutta voisihan näitä vaikka Tampere Burlesquelle lahjoittaa, jos enemmänkin syntyy. Tai edes pari. Ja jos kelpaavat.
Rusetilla vai ilman?
Olin eilen yksin liikenteessä. Aina ei löydy kaveria mukaan eri tapahtumiin, ja se liikaa rajoittaa miun käymistä. Tulee helposti liian vaivaantunut olo yksin. Eilen vaivaantumisen varalle oli mukana lanka ja koukku, joten väliajat virkkailin isoäidinneliöitä peittoprojektiin. Muutama tuntematonkin tuli kyselemään virkkailuista, ja tottahan selostin mielellään ja innoissani!

-Tiina

6 kommenttia:

 1. Olipas hauska postaus :) ja hieno tasseli !

  VastaaPoista
 2. Pitäisköhän rohkaista mielensä ja lähteä joskus yksin ulos. Ottais sitte vaikka sen virkkuun turvaksi. :)
  Kiitos päivän piristyksestä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähe ihmeessä! Miulla on taas ens viikonloppuna yksin ulkoilu edessä: meen ekaa kertaa teini-iän jälkeen kattomaan Maija Vilkkumaata, ja se ei kavereita kiinnostanu. Toki otan taas jonkun virkkuun mukaan varmuuden vuoksi ;)

   Poista
  2. Isoäidin neliöitä eturivissä. xD

   Poista
 3. Teerenpeli Teasen mummokerho olis kyllä kova sana! Itekin kyseisessä tapahtumassa kävijänä oon miettiny väliaika tekemistä käsille. :D

  Ja hei vaan, just eksyin sun blogiin FB:n virkkaus ryhmän kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teerenpeli Teasen mummokerhoon liityn vaikka heti!

   Poista