Sivut

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Turvalonkerot


Toissaviikolla miun fb-seinälle (kuten varmaan kaikkialle muuallekkin Facebookissa) linkattiin muutamaankin otteeseen Ylen uutinen turvalonkeroiden tarpeesta. Tarpeessa pienen pienille käsille muuta näperreltävää, kuin sairaalan letkut. Valitettavasti en heti päässyt tuumasta toimeen, kun pikkusormen murtuma hankaloitti ikävästi pikkutarkkuutta vaativia käsitöitä. Nyt sormi on jo sen verran parempi, että pääsin hommiin. Tein yhden turvalonkeron/turvalonkeroista miulle linkkaaja + yhen itteltäni.


Lanka: Hjertegnr Carolina + jokin ohut puuvillalanka silmiin
Koukku: 3,5mm + 2mm silmiin

Sen verran muokkasin ohjetta, että tein kaksi ylimäärästä 30ks kerrosta mustekalatyypin kroppaan. Omaa silmää miellytti enemmän niin. Turvalonkeroiden värit valikoitui kesken olevan peittoprojektin mukaan.


Nämä lonkerot lähtee TAYSsiin pienten potilaiden hypisteltäväksi. Voi toki olla, että niille tulee muutama kaveri lisää ennen lähtöä.


Huomattavasti helpottaa elämää (virkkaamista), kun sormea ei tarvitse enää välttämättä teipata kaveriin kiinni! Saikkukin loppuu sopivasti huomenna, yllättävän nopeasti meni 2 viikkoa, vaikka pelkäsin kuolevani tylsyyteen ja "saikkumorkkikseen".

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti