Sivut

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Käsityöt iholla

Nonnu.fi esitteli herkän tatuointinsa ja kyseli instagrammissa muidenkin. Pitihän se kutsuhuutoon vastata, että pääsi esittelemään Juha Lensun (Raining blood tattoo) upeaa jälkeä. Juha on tehnyt miun kaikki tatuoinnit, ja jos miusta on kiinni niin tekee seuraavatkin. 


Ensimmäinen käsityöaiheinen tatuointini on tämä neulontakuva. Otettu tammikuussa 2008. Kuvakin on sieltä ajoilta. Otin itse muutama päivä/viikko tatuoinnin ottamisen jälkeen, siksi ei ole niin suoraan kuvattu, kuin itse artistin ottamat alemmat kuvat. Jonkun aikaa ennen tammikuuta 2008 olin kokenut kässäheräämiseni. Muutaman vuoden käsityöpsykoosi oli vähän enemmän lepotilassa, ennenkuin viime vuonna puhkesi taas kunnolla kukkaansa.


Neuloosi-kuvan kaveriksi toiselle olalle oli toki otettava virkkaustatuointi. Tietenkin. Tuohon aikaan (lokakuu 2008) olin enemmän neuloja, kuin virkkaaja. Nyt näyttää kääntyneen päälaelleen. Tämä kuva on otettu tuolloin ihan uunituoreesta tatuoinnista. Tarina ei kerro, että mistä tuon komean mustelman olin kehittänyt.


Tämä ompelukone on otettu syyskuussa 2009. Kuvakin samalta hetkeltä. Heh, uskallan väittää että selkä on nykyään vähän eri mallinen - tarttunut vähän lihastakin pehmeyden alle. Tämä tatuointi on myös miun ainoa peittotatuointi. Alla keskellä on 17 vuotiaana otettu pieni (onneksi pieni) tribaali.

Näiden lisäksi iholle on vuosien varrella tullut sydämmiä (+ äiti ja isi), kahvikuppia (+mummo) ja cupcake. Seuraavaan on jo alustava idea, mutta hautonee vielä ainankin ensi vuoteen.

-Tiina

6 kommenttia: