Sivut

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Voihan villa(ton)sukka!Ohje: Pamikkosukat - Novita sukkalehti 2011
Novita Niitty - Hortensia
3,5mm puikot

Ohjeesta poiketen: vahvistettu kantapää + erilaiset kärkikavennukset.


Laiskana keskiviikkoaamuna on hyvä hoitaa kuvailutkin sängystä käsin. Miellyttävän tuntuiset sukat on paljaassakin jalassa. Pääsivät eilen käyttöön suoraan saunasta. Saunan jälkeen vasta neulotut sukat jalkaan, onko mitään parempaa?


Miellyttävä oli kyllä tätä lankaa neuloskella. Ja kun on näin monivärinen lanka, niin miun mielestä sillon kaipaa rinnalleen yksinkertaisen ohjeen. Tätä lankaa kyllä toivoisin Novitalta yksivärisenäkin, vois sitten ite väritellä miten sattuu.


Kuka tunnustaa? Kuka tunnustaa, että on samanlainen pakkomielteilijä kuin mie? Eli sukista pitäs tulla identtiset, saman verran rivejä jne. Sen(kin) takia kirjaan koko ajan pakonomaisesti miun kässävihkoon.


Tommonen möttönen jäi kerää vaihtaessa käsiin, kun piti saada sukkien värityksestä samanlaiset molempiin. IHAN ei ole rivi rivilleen samanlaiset, mutta pystyn ehkä elämään asian kanssa. Ehkä. Ihan hyvin.


Oispa tää lanka ollut vaikka koko matkalta tämän näköistä. Ihan nättiä oli kyllä näinkin, mutta itseeni iskee enemmän pienempi vaihtelu.

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti