Sivut

perjantai 6. toukokuuta 2016

Pimp my farkkushortsi!

Se o kesä ny!Tullu tossa syksyn - talven mittaan hankittua jonkun verran lisää painoa. Eipä siinä sen enempää draamaa, joskus oon painanut enemmän - joskus vähemmän. Nyt enemmän. Ongelmaksi koituu vaan vaatekaappi. Miun luotto farkkushortsit, jotka oli jo ennestään vähän turhan lyhyet, on nyt lähinnä farkkuiset alushousut. Eikä siinäkään toki mitään - ite oon vaan tavannut pitää vähän tarkempaa seulaa alushousujeni näkijöistä


Siinä ois nyt sitten teille rapian 80 kilon eestä karjalaissyntystä koipireittä. Niin siis se täti kokonaisuuessaan on sen reilu 80, ei pelkkä reisi. Veikkaan kyllä, että reidestäkin aika hyvin kiloja sais - sen verran on jykevää laatua. Hyvin pääs kyykkyynkin noilla! Tosin eipä oo ihan liikaa kangasta tiellä. Veikkaan, että paremminkin ois päässy kyykkyyn, ellei kuvien ottamista edeltävänä päivänä ois päässy liiankin hyvin kyykkyyn painojen kanssa.Noissa shortseissa oli valmiina jo toi kätevä laskos. Toki ois voinut vaan avata sen ja antaa olla, mutta eipä ne oikein näyttäny miun silmään hyviltä. Plus inasen kyllä kaipailin lisäsenttejä. Ja hei! Kuka kässäihminen vaan "antaa asian olla"? Pyh pah! Jos siihen voi yhdistää virkkausta, siihen yhdistetään virkkausta.


Lahjepitsi
Lanka: Liina Kalalanka (12 säikeinen)- Suomen lanka
Koukku: 2mm
Ohje: Lahkeensuupitsi - Joka Tyypin Virkkauskirja

Tuosta vuosia sitten lahjaksi saadusta Joka Tyypin Virkkauskirjasta löyty sopivan yksinkertainen pitsimalli. Ei tarvii kun kahta kerrosta toistella - sopii hyvin tämän hetkiseen mielentilaan. Tein kyllä vielä pitsin "yläreunaan" ks-kerroksen. Helpompi ommella paikoilleen.


Miun silmään tuli heti astetta soveliaammat kesäsortsit, mutta kuitenkin sopivasti vielä liian lyhyet. Pääsee kuitenkin vielä reisiä ihanasti hyllyttelemään. Muistakaa leidit näin kesän kynnyksellä: Aina ei tarvii muuttaa kroppaa - vaatekaapin muokkaaminen on kivempaa!

Mietin hetken muitakin mahdollisia värejä täältä miun lankavarastoista tohon pitsiin, mutta miulla on paha tapa päätyä aina mustaan. Hmm.. Pitänee ehkä alkaa koluta kirppareita, josko löytyis vähän vähemmän vyötäröltä puristavia farkkuja saksittaviksi. Josko niihin sitten repäsis, ja laittas vaikka... vaikkaaaa..  HARMAATA pitsiä.
...

Ja uuh aah ihanasti näkyvästä mummo-kovistatskasta tuli mieleen, että näittekö työ miun muista kovistatskoja ET-lehden sivuilta? Klikkaappa tästä! Ihan vähäsen hihittelin tuolle otsikolle "Ottaisitko sinä ompelukonetatuoinnin? Katso suomalaisnaisten rohkeat kuvat." Eli miustapa on ROHKEITA KUVIA intternetissä! Ja niin on myös tuosta ihanasta Ainosta. En tosin häntä tunne, mutta haluaisin!

Ei-niin-kovin-yllättäen keräsi myös negatiivista kommenttia. Tavallaan jopa nautin siitä, kun osa ainankin käytti jotain ihan käsittämätöntä logiikkaa. Jännä, miten vuonna 2016 tatuoinnit jaksaa edelleen puhuttaa. Ymmärrän hyvin, että kaikki ei niistä tykkää, mutta eikö silloin ole vain yksinkertaisinta olla itse tatuointeja ottamatta? Hirveän simppeliä!


-Tiina

4 kommenttia:

 1. No nyt on kyllä hienot pitsit pöksyissä :D Hyvä sä! Ja vaikka mustaan aina päätyisitkin, niin kyllä se värinä noihin passaa. Harmaakin passais ja ties mikä väri :D Siitä vaan kesää kohti väreillä iloittelemaan, jos siltä tuntuu ;)

  VastaaPoista
 2. Voe jummi kuinka tykkäänkään löytää uuden, kivan ja raikkaan mummoilublogin jota seurata! Keep up the good work :)

  VastaaPoista
 3. Siis saakuttilainen sentään, mikä idea! Kävin heti kaivamassa Kierrätyskeskukseen menevien kassista yhdet aivan liian lyhyet farkkushortsit takaisin! Ja leimakin on mielzi!

  VastaaPoista
 4. Hieno idea ja hieno toteutus! Blogisi on minulle aivan uusi tuttavuus, mutta tulen varmasti uudelleen! :)

  VastaaPoista