Sivut

maanantai 30. toukokuuta 2016

Pyykkirahapussi


Mie rakastan pusseja ja pussukoita. Rakastan. En tiiä ootteko aiemmista (klick) postauksista (klick) tän tyyppistä pystyny päättelemään..? En oo mikään maailman järjestelmällisin ihminen + hamstraamiseen, joten jotenkin rauhottaa että kaikkea voi arkistoida omiin pussukoihinsa. Kuten esim. pyykkituparahat.


Lanka: Schachenmayr Catania
Koukku: 2,5mm
10cm vetoketju


Eihän toki voinut mitään perus vinoraita tms. pussia tehä. Ei ei ei. Koska mistä siitä tietäs, että se on nimenomaan pyykkitupaa varten? Hetken myös mietin, että oisin virkannut siihen kylkeen pesukoneen, mutta päädyin kuivuviin pyykkeihin. Ja onhan tässä toteutuksessa kiva ala-aste viba.


Meidän pyykkitupa maksaa 1,60€ ja sen voi maksaa ainoastaan euroilla ja 20snt kolikoilla. Joten toki moisia kolikoita varten pitää olla oma pussukkansa. Koska eihän ne voi miten sattuu olla muiden kolikoiden kanssa! Ja aina pitää olla vähintään kolmeen pyykkituvalliseen kolikoita ylimääräsenä. Koska entä jos maailmasta loppuukin eurot ja kakskytsenttiset JUST sillon kun miun pitäis saada pyykit puhtaaksi.


Eikö ois helpompaa, jos ois oma pesukone? Voi kyllä! Mutta joku (mie) laski ennen muuttamista väärin, ja eihän se kone mahtunutkaan.


Oon kyllä suuri vetoketjuista alotettujen pussukoiden fani. Ja vaikka itte sanonkin, niin miusta tää miun tyyli (klick) on siisti ja kätevä. Siis parastahan noissa millä vaan tavalla vetoketjuista aloitetuissa on: ei tarvii ommella vetoketjua kiinni!

-Tiina


3 kommenttia:

  1. Mun käsityökupla koki just jotain uskomatonta. Vetoketju jota ei tarvitse ommella! Taidankin heti ottaa suunnitteluun jonkun pussukan (olemassa olevat on väärän kokoisia) puikoille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo toi on kyllä tosi kätevää :) Tommosia lähin väkertämään sen jällkeen, kun onnistuin virkkaamaan aivan liian pienen pussukan vetoketjun kokon nähden ja hermostuin :D

      Poista