Sivut

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Vihis-pussi

En tiedä miten paljon seuraatte markkinoille tulleita vegaanituotteita, mutta nämä Hoviruuan Kasvispiirakat (lempinimeltään Vihikset) on räjäyttäneet pankin etenkin ns. sipsikaljavegaanien keskuudessa. Kyllä - sipsikaljavegaani. Ei myö kaikki kasvissyöjät mitään terveysituhippejä olla (kaikki kunnioitus toki myös terveysituhipeille).Noh, täytyy myöntää että itseeni nämä vihikset ei tehneet lähtemätöntä vaikutusta. Mutta johtunee siitä, että ex-Lappeenrantalaisena kermapyllynä olen tottunut liian hyvälle: MIKÄÄN ei voita kesämäen leipomon vegepiirakoita. Mutta se, että henk. koht. en ole maailman suurin vihisfani ei millään muotoa tarkoita sitä, ettenkö olisi sen fani, että vegaanisia tuotteita tulee koko ajan enemmän markkinoille. Sille siis oodina tämä pussukka (jonka pääasiallisena tarkoituksena on yrittää räjäyttää internetti sipsikaljavegaani-ryhmän osalta):


Ohjetta vilkuilin Nouseva Myrsky-blogista. Tämä projekti on jo hetken muhinut mielessä, mutta kaatunut siihen, että pitäisi selvittää kristallimuovin saatavuu. Kaamea vaiva. Etenkin, jos ei heti tajua vaan laittaa Merlettoon fb-viestiä, sillä sitä kautta asia selvisi parissa kymmenessä minuutissa. Ilmeisesti myös hämeenkadu Eurokankaaseen tulossa perjantaina kristallimuovia, mutta ehä mie NIIN kauaa jaksanut odottaa.

Ei se ole vino - sillä on LUONNETTA
Yllättävän hankala oli tätä roskien"kierrätys"pussukkaa tehdä, ja sen kyllä hyvin huomaa ompelujäljestä. Tuli ostettua sen verran paljon kristallimuovia, että pakkohan tän tyyppisiä on pari tehdä lisää. Vai olisiko jotain muita kristallimuovivinkkejä?

-Tiina

1 kommentti:

  1. Kesämäen leipomon kanssa on huono lähteä kilpasille, mut hieno pussi hei! :) Oon pitkään ihaillu kaverin hemapa-kukkaroa ja miettiny, uskaltaisko kokeilla ja missä pussissa haluis killinkejään kuljetella. :D

    VastaaPoista