Sivut

maanantai 15. elokuuta 2016

Meikkipussi, siksakilla tietenkin


Täällähän on ollut jo pitemään siksakpsykoosia päällänsä. Kuten ehkä saattaa huomata... Enkä millään muotoa lupaile, että ois loppumassa. Päinvastoin. Tosi helppo tapa saada ihanaa näyttävyyttä. Tietty inspiraationa ja ekojen miun tekemien siksakkien ohjeiden luojana ah-niin-ihana Molla Mills, mutta sittemmin oon tehny pikkasen eri tavalla omani. Pienen pieni muutos vaan. Nyt pääsi luvan kanssa tekemään taas siksakkia, kun tuli kaverilta pyyntö meikkipussiin.


Toiveet: Siksakkia, musta + vaalean harmaa, puuvilla vuori, koko 25cm x 18cm. Koko heitti sentillä leveydessä ja useemmalla pituudessa (symmetrian takia, ettei tarvinnut päättää harmaaseen), mutta muuten pitäisi täyttää toiveet. Ja aina mieluummin liian iso, kuin pieni! Aina se sisäinen perfektionisti iskee pahemmin, kun muille pitäisi tehdä. "Ai kauhee, miten tuosta näkyy tota toista lankaa.." "Kelpaakohan tämä nyt.." "Tuleekohan tästä kalalangasta liian jäykkä.." Kalalanka on kyllä siitä mahtavaa, että tuntuu että kestäisi ydinsodankin.


Ohje: Omasta päästä (162s ja 9:llä jaollinen siksak)
Koukku: 2mm
Langanmenekki: Noin 150g


Siinä vähän vielä fiiliskuvaa tekovaiheelta. Toivottavasti ois vielä loppukuusta muutama päivä, että kehtaa olla paljain varpain ulkona.

-Tiina4 kommenttia:

 1. Upea!Olen kesästä lähtien ollut ihan koukussa hankittuani Molla Millsin Virkkuri II ja puuvillalankoja.Mistä olet ostanut tuota värillistä kalalankaa ja Molla kalalankaa?Sieltä,mistä olen katsellut ovat värit loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanut joko tampereen lankamaailmasta tai vyyhti.fi Itselleni on osunut usein mukavasti värejä valittavaksi :)

   Poista
 2. Aivan ihana! :) - Niin pussukka kuin kaikki Molla Mills -jututkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Väittäisin, että Molla Mills on suuri syy siihen, että oon ihan totaalisessa virkkauspykoosissa <3

   Poista