Sivut

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Vauvan tossut ja taas pientä pussukkaa


Tuttavapiirissä tuli vauvauutisia. Vauvauutiset tarkottaa luonnollisesti käsityöpsykoosista kärsivän elämässä koukkuun tai puikkoihin tarttumista. Tällä kertaa taas koukkuun. Vielä kuukauden jos useammankin saa näihin tossuihin puettavaa odotella, mutta josko tulevat vanhemmat tykkäisi tuijotella söpöjä pikku tossuja.Virkatut tossut
Koukku: 3,5mmOli muuten ensimmäinen kerta, kun seurasin mitään ohjetta youtubesta. Ensimmäiset kierrokset (jossa virkkaus tapahtu norminopeudella) pidin kilpavirkkausta ohjeen kanssa. Tietenkin. Voitin myös. Tietenkin. Kjäh, kjäh, kjäh. Ah, niitä elämän pieniä iloja.


Tässä kohtaa lupasin ittelleni, että jos ikinä teen tällä ohjeella uudestaan, niin teen yksivärisenä. Lankojen päättely - vihaan. Ja näitä oli miljoona! Vähintään. Jos kuitenkin sattuisin jossain mielenhäiriössä tehdä nämä vielä kaksivärisenä uudestaan, niin tekisin vähän paremmin toisistaan erottuvilla väreillä.


Napin sijaan laitoin tossun varteen Paaposta ostetun puisen hand made-merkin. Voi jestas noista tuli pienet. Mahtuuko niihin muka joku? Etenkin vähän jänskättää, miten vauvan jalka menee tosta varresta, kun nappikin on vaan koristeeksi. Mutta onhan ne tosiaan ihan söpöt vaikka koristeena, jos ei muuten mene.

Muutakin pientä valmistunut. Kuten vasta mainitsin piipahdin siskon ja siskontytön kanssa Tukholmassa. Reissun aikana selvis miten siskontyttö piti korttejaan, ja asiaan oli pikaisesti saatava muutos. Siis miun mielestä. Täti-ihminen, mikä täti-ihminen. Kuvasta ei ehkä hirveen hyvin erota, mutta violetti ketju on valkoiseen ja harmaaseen lankaan yhdistetty. Vetoketju tietty Merletosta.


(kuviona perus siksakkia, seittemällä silmukalla jaollinen)
Koukku: 3mm


Vaihdoin muuten vähän blogin ilmettä. Mitäs tykkäätte?


-Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti