Sivut

perjantai 4. marraskuuta 2016

Misfits-pätsi

Miulla on yhen lemppari-ihmiseni kanssa joka vuotinen perinne käydä katsomassa Jyväskylässä Braineaters plays Misfits. Kyseiset kekkerit kun on yleensä asettuneet mukavasti meiän molempien synttärien väliin, niin on niitä samalla juhlistella. Fun fact: itehän en oo kummoisemmin ees Misfitsiä ikinä kuunnellut. Toki sen verran, että biisit on tuttuja, mutta tykkään tästä coverbändistä enemmän. Melkoinen kerettiläinen. 


Hetken mietin, että oisin tehnyt Misftis-kallolla koristellun kassin, mutta se vaikutti liian suurelta projektilta tähän väliin. Päädyin siis koristelemaan Leo-laukkuni tän viikonlopun ajaksi virkatulla kallo kangasmerkillä. Miun sisäinen laatutarkkailija ei oo ihan täysin tyytyväinen tuohon, mutta itehän sitä on aina suurin kriitikkonsa. Harsin sen viikonlopuksi muutamalla suurella pistolla laukkuun kiinni, helppo siis purkaa pois odottamaan ensi vuotta. Niin, ja ohje on kätevästi netissä, eli olisi täysin tulostettavissa. Mutta sehän olis liian helppoa! Miksi tulostaa, kun on virkkuri memo.


Misfits-pätsi
Koukku: 2mm

Lisäsin linkissä näkyvään ohjeeseen 2 riviä mustaa ympäriinsä. Ja kyseinen yksilö on virkattu kiinteillä silmukoilla sivusta sivuun. Kokemattomampana tasoon kirjovirkkaajana kokeilin alhaalta ylös, mutta melkosen hoikka kallo tuli. Yrityksen ja erehdyksen kautta.
**
Nii, mie oon tänään synttärityttö. Kokonaista 31v. Tuntuu muuten huomattavasti vähemmän keljulta, kuin se viime vuotinen 30.
Kuva, jonka Tiina (@mie.ite.blogi) julkaisi
Taas vaan kauhea opettelu, että muistaa sanoa ikänsä oikein, heh.

 -Tiina

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Minun pitäisikin kokeilla kirjovirkkausta tasona.

  VastaaPoista
 2. Onnea! Ja hienon kuvion oot saanu aikaseks,, ei mulla pysyi koukku kädes niin paljoo et saisin jotain tuollaista aikaseks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Rohkeasti kokeilemaan vaan, kyllä se ajan kanssa harjotellessa alkaa pysymään!

   Poista