Sivut

tiistai 14. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän imetyskorut
Miulla on tällä hetkellä kaksi pallomahaista ystävää. Toinen "poksahtaa" toivottavasti parin viikon päästä, eikä toisellakaa taida olla kuin alle kaksi kuukautta raskausaikaa jäljellä. Ystäväni Marin ansiosta edes tiedän, mikä on imetyskoru ja mie oon nyt melko vakuuttunut että jokaisella tuoreella äiti-ihmisellä semmonen tulisi olla. Heh, tai sitten vaan halusin nopeella näperrettävällä piristää kavereita.


Idea helmiin tuli instagrammia selaillessa, kun vastaan tuli tämä ihana @paapo.fi-kuva jonkun heidän asiakkaansa taidonnäytteestä paketoinnin saralla. Sitten muutaman hetken odottelin, että miun itse itselleni asettama tammikuun kässätarvike-lakko loppui, ja sai tilailla Paaposta nämä ihanat silikoniset sydänhelmet. Ovat turvalliset vauvan pistää suuhunkin.


Korujen takana on turvalukko, ettei tuore mama suotta kuristu jos beibi innostuu kunnolla korusta vetämään. Ystävänpäivän kunniaksi koru on kiinni sydänteipillä, jonka ostin teippitarhasta. Pakkaukseen myös etikettiä dymolla, tietenkin. Rakastan miun dymoa liiankin kanssa.


Niistähän tuli tosi sööttejä, vaikka itte sanonkin. Simppeleitä ja tyylikkäitä. Taisivat myös tuoda hymyä saajien huulille.

-Tiina

1 kommentti:

  1. Kauniita koruja! Sydämet on kyllä syötävän hyvän näköisiä, kuin karkkeja! :)

    VastaaPoista