Sivut

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Kehyspussukkaa kahdella kuosilla


Miulla loppui tällä viikolla toinen harjoittelu. Olin muistisairaiden ryhmäkodissa 6 viikkoa. TAAS voitin jossain harjottelupaikkalotossa:  sekä paikka, asukkaat, ohjaajat, osastonhoitaja ja työkaverit osoittautui mahtaviksi. Pitäkää peukkuja, että yhtä hyvä tuuri jatkuu läpi lähihoitajakoulun.



Viime harjoittelun lopuksi lahjoin kaikki päiväkotiryhmäläiset, ja myöskin ohjaajan (jonka lahjakämmekkäät jäi kuvaamatta). Tässä harjoittelussa tein yhden hypistelykankaan osastolle, etenkin yhtä asukasta ajatellen, siitä jäi kuitenkin blogiteksti tekemättä. Ilokseni olen huomannut, että käytössä on ollut. Tämän harjoittelun ohjaajat lahjoin vasta arviointipäivänä, ei meinannut riittää aika käsitöille etenkään tutkintotilaisuusviikosta stressatessa. Niin, ja turhaan taas stressasin.


Kehyspussukat kahdella kuosilla
Malli: omasta päästä + inspis Molla Millsiltä
Koukku: 2mm
(violetti)
(vaaleanhamaa)

Jäi blogin synttäreistä kehyspussukka-moodi päälle. Näissäkin koko oli suurinpiirtein sen 8cm x 17cm. Eli hyvin sujahtaa vaikka aurinkolasit pussukkaan.


Pussukat on aloitettu 25 ketjusilmukalla, siitä sitten virkattu ympäri muutama kerros ja lisäilty kulmissa niin, että loppulukema on 63ks. Sen jälkeen toiseen 4 + 4 vinoraitaa, ja toiseen seitemällä jaollista siksakkia. Molemmat olen oppinut Molla Millsin kirjoista. Kun pussukka on halutun kokoinen, niin edestakaisena molemmille puolille palttiarallaa kehyksen levyinen ja tarpeeksi pitkä pätkä pelkkää kiinteetä silmukkaa. Päättely ja ompelu kiinni kehykseen. Vielä pieni Paapo.fi:stä ostettu handmade-merkki päälle ja vóila! 


Miten mie päätin, että kumpi on kummalle ohjaajalle? Ois varmaan pitäny jonkun sortin suurempaa analyysia tehdä jo harjoittelun aikana, että mistä kuoseista tykkää jne.  Nämä kuitenkin arvottiin siten, että laitoin molemmat selän taakse, vaihtelin niitä kädestä toiseen x-määrän kertoja ja iskin pöydälle, että "vasemmasta toiselle, ja oikeesta toiselle".  Ja ohjaajille tiedoksi: molemmissa oli ihan yhtä paljon hommaa, eli jos siitä mitään voi päätellä, niin pidän teistä molemmista yhtä paljon.


Ensi viikolla takaisin koulunpenkille. Onpahan aikaa taas neuloa vaikka sytomyssyjä TAYSsiin. Mie kun oon niitä, jotka keskittyy tunnilla paremmin kun on käsillä tekemistä.

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti