Sivut

sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Virkattu AT-AT

Aivan hyvin voi yli 30-vuotias virkata itselleen synttärilahjaksi pehmolelun. Näin mie ainankin itselleni kerron.


Tämä oli taas niitä projekteja, jotka oli suunnitelmissa huomattavan ajan hautumassa. Ohje ja langatkin oli ostettu jo varmaan vuosi sitten. Ohjetta selatessa kuitenkin se palasten määrä hieman hidasti aloittamista. Meinasi siis yksinkertaisesti vaikuttaa liian työläältä. Ohje oli kyllä selkeä, suosittelen!


AT-AT Walker
Lanka: Catania Denim - Shcachenmayr
Koukku: 2,5mm

Mikä ihmeen AT-AT? Star wars- intoilijat tietää, ja muita asiassa auttaa mm. wookiepedia.

Pehmo ei ole kovin pieni, kissa on valtava

Synttärit oli miulla jo pari viikkoa sitten, mutta vähän elättelin toiveita pienestä ensilumipläntistä, että oisin voinut mennä kuvaamaan AT-ATin Empire Strikes Back:in hengessä. Mutta niin on harmaa ja kostea marraskuu, että AT-AT viihtyy sohvalla muun tätä kämppää asuttavan porukan tapaan.


Olin varannut kaksi kerää vaaleampaa harmaata Catania Denimiä, sekä kerän tummempaa. Tummempi riitti enemmän kuin hyvin, mutta vaaleampi harma loppui viime metreillä, ja AT-AT:in jalkojen "mutteriaplikaatiot" on perus Catanialla tehty. Pikkuvikoja. Tuo osien liittäminen toisiinsa ei ole edelleenkään miun leipälaji, ja oli vähän ristiriitaiset fiilikset tän ohjeen tavasta liittää ne perus ompelulangalla. Toisaalta helpompi, mutta toisaalta vähemmän nätti, jos jää eri materiaalia oleva lanka vähänkin esille. Ja jäähän se.


AT-AT muutti asumaan kaltoin kohdellut (kissojen taholta..) jukkapalmun kanssa korkean hyllyn päälle, missä siihen ei pääse täystuhot käsiksi.


Yksi vuosi muuten ostin ittelleni synttärilahjaksi Xbox 360 Star wars editionin, joka on toiminut lähinnä erittäin kalliina dvd-soittimena. Oon maailman huonoin pelaaja. En osaa edes lego star warssia. Pitää varmaan lainata joltain muksua opettamaan.

-Tiina 


1 kommentti: