Sivut

torstai 8. elokuuta 2019

Pohjanmaa-pussukka


Mie tarvitsin kivan keskeneräisen projektin junamatkalle, kun kävin ottamassa tatuoinnin Lappeenrannassa. Niin, siis niiden muiden keskeneräisten lisäksi, joita en halunnut syystä tai toisesta ottaa mukaan. Ihan junamatkalla tätä ei valmiiksi saanut, vaati kymmeniä työtunteja, mutta alkuun ainakin.


Kotona esitettiin ehdotus virkkuuprojektille. Täällä ilmoitettiin tarve pussukalle, johon mahtuu A4 vihko, vähintään. Värit pyysin herraa valitsemaan miun kalalanka-arkistoista, ja värien valinnan perusteella oli kuulemma helppo löydettävyys tumman laukun pohjalta.


Kuvion sain päättää itse. Otin siis tietenkin Molla Millsin Virkkurit selailuun. Pohjanmaa-laukun kuviointi oli vielä tekemättä ja sillä sitten mentiin. Olin eka hiton skeptinen noista väreitä yhdessä, mutta ei se sitten ihan niiiin paha ollut. Vähän vaan sattu silmiin tehdessä.


Ompelin vetoketjun pussukkaan, ja vasta sen jälkeen "ainiin, hää pyys vuoritettua". Finlaysonin pandat pääsi vuoriin. Tuo kangas on lasten pussilakanasetistä, jonka ostin kympillä ihan vaan jatkokäyttötarkoituksiin.


Pohjanmaa-pussukka
Ohje: Pohjanmaa - Virkkuri 2 - Molla Mills
Lanka: Liina Kalalanka, orkidea (12 säikeinen)
Molla Kalalanka, jade (12 säikeinen)
Liina Kalalanka, tummanharmaa (12 säikeinen)
Koukku: 1,5mm

Tein kuvion alkuun ja loppuun orkidea-värillä piilosilmukkarivin. Pohjaksi virkkasin tummanharmaalla useamman rivin kiinteitä silmukoita.


Tilaajan mielipide: vähän naureskeltiin itse valitsemalleen väriyhdistelmälle, mutta käyttöön pääsi. Ja vietiin syömään kiitokseksi.

-Tiina

P.s. Vuosikausien mäkin käytön jälkeen siirryin Asusiin. Tässä on näytön värit vielä vähän jotenkin oudot. Jos kuvat näyttää hassuilta, niin #sorisiitä. Muutenkin oon ihan pulassa windows-koneen kanssa, mutta eiköhän tämä tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti