Sivut

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Siksak-penaali ja värityskirjoja.

Joko värityskirjat alkaa mennä muodista? Toivottavasti ei. Ystävä juhlii tänään kolmekymppisiään, joten aikuisten värityskirja tuntui soveliaalta lahjalta. Tietenkin jotain pientä itsetehtyä piti myös ympätä mukaan.


Siksak-penaali
Ohje: Siksak-putkipussi by Molla Mills
2,5mm koukku
Neppari
Keinonahkainen Handmade-merkki Paapolta


Ohjeesta poiketen tein 5kjs enemmän aloitukseen. Enkä laskenut siksak-kuvioiden määrää, vaan jatkoin kunnes kynät jäivät kunnolla peittoon. Suurinpiirtein ja sinne päin. Neppari vaan suuaukolle, handmade-merkki kylkeen, pari kuvaa ja pakettiin. 


Kiitosviesti tuli samana iltana. Vaikkei siis ollut leidin syntymäpäivä vielä. Heh, "aikuinen nainen", eikä mitään itsehillintää lahjojen avaamisessa!

Mites, onko teillä värityskirjoja? Mie ostin ittelleni yhden, kun tämä värityskirjahuuma oli alkamassa. Väritin siitä ehkä viidesosan yhtä kuviota, ennenkun lahjoitin kirjan eteenpäin siskolle, joka suunnitteli värityskirjan ostamista. Tykkään kyllä ideasta, mutta miulle taideterapiaa on jo käsityöt. Ei oikein riitä aikakaan värittelyyn, kun koko ajan on koukku tai puikot kädessä.Tosin hetki sitten ostin uuden värityskirjan (The Anatomy Coloring Book), jota aina välillä värittelen. Toivottavasti tästä kirjasta on tulevaisuudessa hyötyä. Sormet ristiin ja peukut pystyyn. Tässä taitaa olla semmoinen klassinen suutarin lapsiin ja kenkiin liittyvä ongelma, pitäisi siis varmaan tehdä omillekkin värikynille penaali...

3 kommenttia:

 1. Mä kans meinasin ostaa, montakin kertaa, mutta ei mulla ois aikaa värittää :D Se oma aika on kortilla pienen pojan kanssa ja kyllä se vapaa hetki tulee vietettyä käsitöiden parissa.. ;)

  VastaaPoista
 2. Mulla on värityskirja, mistä tykkäänkin paljon. Syksyllä tuli jossain vaiheessa vähän enempi väritettyä mut nyt taas ei ollenkaan. Kait se vähän kausissa menee.
  Mut tosi kiva on tuo penaali. Itte ehkä jonkin läpän oisin siihen laittanut vaikkei oisi oikeastaan ees sopinut siihen :P
  Mistä oot nuo handmade-merkit hommannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klikkaa tuota "handmade-merkki" sanaa kuvan alla, niin menee suoraan linkkinä Paapon nettisivuille :)

   Poista